Sitemin Yeni Hali Sizce Nasıl ?
-
site sade ve kullanışlı olmuş ayrıca kodlar içinde teşekkürler :)
-
wp ye benziyor, sanırım wp, bişey sorucam neden wp sitelerine ilk bakışta wp olduğunu anlayabiliyoruz? çok ilginç mesela joomla siteleri yada drupal siteleri oldukça farklı görünebiliyor, acaba göz simetriden mi benzerlik kuruyor :|
-
sağdaki 160*600 adsensemi sanırım hocam sabit reklam yasaktır ilkte 1 ay gibi bir süre sonra ihtar alırsın 2.sinde ban yersin bu tarz reklam koyanlara genelde ihtar çekiyorlar, politika ihlali yapıyorsan direk askıya alıyorlar istersen onu sidebar da en üste eklet
-
insidae bunu yazdı
sağdaki 160*600 adsensemi sanırım hocam sabit reklam yasaktır ilkte 1 ay gibi bir süre sonra ihtar alırsın 2.sinde ban yersin bu tarz reklam koyanlara genelde ihtar çekiyorlar, politika ihlali yapıyorsan direk askıya alıyorlar istersen onu sidebar da en üste eklet
bilmiyordum bilgi için teşekkürler bende kaldırmak istiyordum zaten telden girince ortada cıkıyor. kaldırdım reklamı
Aloryan tarafından 31/Mar/13 22:33 tarihinde düzenlenmiştir -
pcdoktor636 bunu yazdı
Toplaşın müridler herkes bi adres sallasın galiba önce site adresini tutturmamız lazım.
:D ahahu
-
gayet guzel duruyor hocam.
-
eline sağlık
favicon kullanmanı öneririm gene de

kahve fincanı hoş ama içeceği çağırıştırıyor sadece. kocaman açılmış bi ağızın içinde duran tabak resmi daha güzel olabilir bence
bide menü barlarında kimi zaman türkçe karakter var kimi zaman yok. İLETIŞIM gibi . onlarıda düzenlesen iyi olur
hayırlı olsun , başarılar kardeş
-
Başarılı olmuş ALLAH utandırmasın.
-
neden turuncu
-
bu tarifleri botla mı çektiniz yoksa birebir uyguladınız mı?
palamut konservesini yapabilirim diye not düştüm ama tereddütte kaldım.