Sitemiz İçin Logo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Beyler biz microsoft_07 ile ortak site açtık ancak daha sitemiz aktif değil sitenin içeriği i can football ve bilgi pylaşım sitesi olacaktır ancak logo bulamadık

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek
    hoca bana tam olarak nasıl bişey istiyorsun anlat logo yapalım bi tanme logonun boyutları vardır tam olarak ansıul bişey kaça kaç banner tarzımı yoksa minik bişeymi nasıl bi açıkla hele içinde neler olsun falan. =)

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    ss

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    teşekkürler cia hocam sitemizde download bilgi paylaşım yani genellikle rapid account ve icanfootball oyunu forumu olacaktır herşey tamamda logo yok icfvip sitenin adı reklama girmez inşallah

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    aklında bi şekil varsa burada belirt o dogrultuta bişeyler çıkaralım :)

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    yokki hocam aklımda valla bişey hem i can football la ilgili hemde forumla fln olsun yani

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek
    hoca bana tam sitenin adresini verebilirmisin? nerelere ne yapılacvak söyle yani ben yaparım bişe koyacağın tyere uymaz boyutları var bunun logo banner minik büyük dolu şey var nerede kullanacaksın önmemli olan o siteye kurulu forum ne hepsini ona göre yapalım 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    site p.tesi açılcak açılınca bakarsın ben sadece tahribat.com yazan gibi diyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek
    Banner  diyor :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek
    anladım yani banner sen siteyi kur hoca forumunuda kur bize adresi vr yapacakalr içşin böylesi çok daha kolay olur boyutlarına bakarız siteyi açtıktan sonra yaparız inşallah.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    oke

Toplam Hit: 2880 Toplam Mesaj: 26