Sitemiz Tekrar Yürürlükte ( İndirim, Hatalar, Tavsiyeler )
-
Arkadaşlar bildiğiniz üzere tesettür giyim işiyle uğraşıyordum ve çeşitli sebeplerle satılığa çıkartmıştım. Şu anda okulumun bu dönemide hemen hemen yandığından birkaç aylık bir boşluğum daha var. Satış konusunu aşağıya koyuyorum.
Şu anda siteyi yatışa geçirtmektense, satışlara devam etmeye karar verdik. Bu süreçte yeni bir teklif gelirse ona göre değerlendireceğiz.
Sosyal medya sorunlarını hallettim, grafiksel işler kaldı ufak tefek. Pazartesi firmaya bir hata kontrolü yaptırıp işe başlıyorum.
Sizden ricam sitede eksik gördüğünüz, olsa iyi olur dediğiniz herhangi birşey olursa yazmanız. Benim görmediğim herhangi bir hata olabilir. Bunları söylemeniz.
Eğer ilgili bir blogunuz , tanıtım yapabileceğiniz herhangi bir yer varsa buralarda paylaşmanız. Şu anda bütçe durumum sıkıntılı olduğundan ücretli şekilde yardım isteyemiyorum. Tahribata özel indirim kodunu pazartesi gibi ekleyeceğim. . Eş dost, tanıdık , mürid vs olursa kodu paylaşabilirsiniz. Bu hafta ne kadar sipariş alırsam o kadar hızlı bir şekilde start verebilirim. Tüm bu yardımlar önceki konularımda olduğu gibi size yol, su, elektrik, çekiliş, ekstra indirim hakkı veya adınıza bağış olarak geri dönecektir.
Web işi asıl işim olmadığından işin profesyonellerinden yardım gerekiyor anlayacağınız.
Site adresi: www.tesetturfirsat.com
Önceki satış konusu: http://www.tahribat.com/forum/satilik---ortaklik-e-ticaret-girisimi-224655
Facebook Sayfamız : www.facebook.com/tesetturfirsatcom
Instagram Sayfamız : Hafta içi halledilecek
Sayfa Adı Yanıltmasın değiştirmenin yolunu buldum 1 hafta civarında zaman alıyormuş. Gerekli konuyu güncelledim yönteme oradan bakabilir kendi sayfa adını değiştiremeyen arkadaşlar.
İletişim için pm, sitedeki iletişim numaraları, Sgunow skype adıyla skype, sosyal medya hesaplarımı kullanabilirsiniz.
Şimdiden teşekkürler
-
Site logo için bna ulaşabilirsin hocam düşünüyosan
-
SaviorAngel bunu yazdı
Site logo için bna ulaşabilirsin hocam düşünüyosan
Hocam sende herkese logo yapayım diyorsun ama göremedik daha
-
Pazartesi olsun da alışverişimizi yapalım.
-
Konuyu KESİNLİKLE baltalamak gibi olmasın ama bu tür elbiseler hep bize batının giydirdiği elbiseler olarak görmüşümdür. Daha doğrusu ılımlı İslam çerçevesinde özellikle ABD'nin desteklediği, akım mı diyeyim ne diyeyim, şekilde ortaya çıktı. Derler ya, tesettür güzel görünmek için değildir, güzeli örtmek içni kullanılır.
NOT: Yorumumu sildirmek istersen pm atman yeterli.
-
Pikacu bunu yazdı
Konuyu KESİNLİKLE baltalamak gibi olmasın ama bu tür elbiseler hep bize batının giydirdiği elbiseler olarak görmüşümdür. Daha doğrusu ılımlı İslam çerçevesinde özellikle ABD'nin desteklediği, akım mı diyeyim ne diyeyim, şekilde ortaya çıktı. Derler ya, tesettür güzel görünmek için değildir, güzeli örtmek içni kullanılır.
NOT: Yorumumu sildirmek istersen pm atman yeterli.
Estafurullah hocam neden yorumu sildireyim :) sitede batılı tarzda var, doğulu tarzda var, eşarpta var aksesuarıda var, tamamen tesettürlü olmayan ama abartı açık giymeyi sevmeyen insanlar içinde ürünlerimiz var.
Özellikle şu yarı tesettür mayolar filan benim çok hoşuma gidiyor. 70 civarı marka ile çalışıyoruz. Yani hepsinin tarzı farklı. Düğünde mor elbise giyen baldız içinde elbise var yani :)
İlerleyen zamanlarda çanta ve ayakkabı içinde xml eklemeyi planlıyorum.
Easx tarafından 09/Nis/17 20:40 tarihinde düzenlenmiştir -
@HolySero teşekkürler hocam her zaman beklerim
-
tedarikçi durumlarını ne yaptın kardeş ? bir ara sanki maddi sıkıntılar da yaşamıştın ?
-
Freak bunu yazdı
tedarikçi durumlarını ne yaptın kardeş ? bir ara sanki maddi sıkıntılar da yaşamıştın ?
Halloldu hocam tedarikçiden yana bir sıkıntım kalmadı