Sitemizin Birini Satıyoruz..
-
o siteden bi gelir gelmiosa alan gerçekten mal :u
-
-
bence alınabilir adense falan reklam lardan parayı kırabilirisn
-
Ben o karıya gıcık oluyorum :|
Seksi desen değil. Güzel desen değil... Bilmiyorum yani. Benki abazayım ben bile iğreniyorum o kadından :)
-
tataryigit bunu yazdı:
-----------------------------
nakit'im olsa 3000 sayar alırdım :) olm sen niye satıyosun çok kel değerlendirilir bu site
-----------------------------
Tatar kardeşim satmamızın 1. nedeni server alacağız. İmzamdada görmüşsündür Yeni bir proje üstünde çalışıyoruz Türkiyede aynı proje olanlar paralı bizde bedava olacak. Bir çok sitemiz var Bunları taşıyacak sağlam server alacağız. Onun için..Bu site para etmez tuğba özay içerde diyen arkadaşlarımıza Hemen cevap vereyim..
Tuğba özay ceza evine girdiğinde sitemiz +30,000 çekiyodu ara ara kapattığımız halde (makine dayanmadı) Ceza evinde kitap yazıyor Çıkınca daha çok hit alacak site dost sitelerde text link vardır hepsibeles.net i görmüşsünüzdür ordan bana günlük 100 tekil geliyo sırf hepsibele.net e
Tuğba Hanımın yapacağı şeyi ilk siz öğrenir siteden duyurursunuz çoğu basında bu siteden bilgi alış verişi yapar bakınız youtube dayının aramasına tugba org kanald haber yazınca anlarsınız.. Bizim Büyük bir maddi sıkıntımız yok ama Daha büyük projeler için küçükleri devre dışı bırakmamız lazım 500 kayıtlı siteli günlük +20000 tekilli toplistimiz hiç bir server riske girmediği için kapalı Bunun gibi projeleri hayata geçireceğiz ve Büyük projeyi Konuyla ilgilenen yorum yapan arkadaşlara teşekkürler Gittigidiyora ilan çıktığında yine bu siteden size duyururum Zaten askere gidecem Sinirliyim.