Sitene Radyo Ekle 7/24 Yayın Beleşfm :)
-
Arkadaşlar Radyo kurdum 7/24 türkçe ve yapancı pop ağırlıklı türkçe rockda mevcut var. 64kb la ses kalitesi çok iyiir Şarkılar Günceldir her ay o ayın hit şarkıları eklenir
Sitenize Eklerseniz sevinirim :)
<embed name="RAOCXplayer" src="http://88.255.120.96:8199/" type="application/x-mplayer2" ShowStatusBar="0" AutoSize="true" DisplaySize="0" AutoStart="true" align="absmiddle" width="605" height="56">
widht ve heinght le sitenize göre ayarlarsınız firefox ie fark etmez hepsinde çıkar. pek olacağını sanmıyorumda eğer olur olur ip veya port değişirse bu konuda değişikliğin kodunu yazarım..
http://belesfm.hepsibeles.net den online dinleyebilirsiniz. önce malı görmeden satın almak olmaz dimi dinleyin hoşunuza gitmezse koymazsınız
vatana millete hayırlı olsun :)=
-
Bende oyle biseyler dusunuyorum hoca bi aralar flatcast borduna biseyler kurmustum 2005 filan 7/24 calardi eger pc kapanmazsa vs.yabanci enstumental kendi secimlerimden listelerin surekli donecegi eski yeni bi istasyon isi kafamda mevcut.
-
Edit. Açtıktan sora eklerim.
-
Hayırlı olsun alper, hiç anons olmuyor mu? şöyle bizim sitelerin reklamını filan yapardın :) bu arada istek istiyoruz 10 dakka oldu hala onaylanmadı, bide yabancı çalmayın :)
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------
Hayırlı olsun alper, hiç anons olmuyor mu? şöyle bizim sitelerin reklamını filan yapardın :) bu arada istek istiyoruz 10 dakka oldu hala onaylanmadı, bide yabancı çalmayın :)
-----------------------------radyo 500 kişi kapesiteli çok dinleyen olsun reklam koyarık :D
alper daha manyak bişi buldu tbt msn grupdan radyo çalıyo :) kodu yan menü açıkken mesaj hanesine yazıp gönderdiğinde tüm yan menüsü açık olanlar dinliyo
bak bu yeni Türkiyede Tek :)=
-
dinliyoz hacıda çok gıcık parçalar çalıyon :S
ses kalitesi güzel eywallah bide buna paramı vercez ? :D
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------dinliyoz hacıda çok gıcık parçalar çalıyon :S
ses kalitesi güzel eywallah bide buna paramı vercez ? :D
-----------------------------yok bea ne parası hoca otomatik Dj var başında sistem çalıyo yoksa 7/24 kim uğraşır :)=
hafata her akşam 1 saat istek bölümü yapacam anonsa girecem :)= ekleyen siteleride sayarız orda jingle felan büyür gider inşallah :D
-
helal alper :) bende dj olmak istiom :)
-
alper siteye böyle birşey koymak kafamdaydı ama gereksiz diye düşünüp ertelemiştim güzel olmuş ekleyebilirm 2 siteme
-
güzel şarkılar çalıyo beğendim...
-
alper git irc'deki radyo kanallarındaki bayan djleri topla hit yapmazsa radyo bende top olayım :D hatta top dj çıkar daha çok hit yapar :W