folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Sitene Radyo Ekle 7/24 Yayın Beleşfm :)

Sitene Radyo Ekle 7/24 Yayın Beleşfm :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Arkadaşlar Radyo kurdum 7/24 türkçe ve yapancı pop ağırlıklı türkçe rockda mevcut var. 64kb la ses kalitesi çok iyiir Şarkılar Günceldir her ay o ayın hit şarkıları eklenir

Sitenize Eklerseniz sevinirim :)

<embed name="RAOCXplayer" src="http://88.255.120.96:8199/" type="application/x-mplayer2" ShowStatusBar="0" AutoSize="true" DisplaySize="0" AutoStart="true" align="absmiddle" width="605" height="56">

widht ve heinght le sitenize göre ayarlarsınız firefox ie fark etmez hepsinde çıkar. pek olacağını sanmıyorumda eğer olur olur ip veya port değişirse bu konuda değişikliğin kodunu yazarım..

http://belesfm.hepsibeles.net den online dinleyebilirsiniz. önce malı görmeden satın almak olmaz dimi dinleyin hoşunuza gitmezse koymazsınız

vatana millete hayırlı olsun :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Bende oyle biseyler dusunuyorum hoca bi aralar flatcast borduna biseyler kurmustum 2005 filan 7/24 calardi eger pc kapanmazsa vs.yabanci enstumental kendi secimlerimden listelerin surekli donecegi eski yeni bi istasyon isi kafamda mevcut.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Edit. Açtıktan sora eklerim.

Merhabaaaaa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Hayırlı olsun alper, hiç anons olmuyor mu? şöyle bizim sitelerin reklamını filan yapardın :) bu arada istek istiyoruz 10 dakka oldu hala onaylanmadı, bide yabancı çalmayın :)

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

UmutxTR bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hayırlı olsun alper, hiç anons olmuyor mu? şöyle bizim sitelerin reklamını filan yapardın :) bu arada istek istiyoruz 10 dakka oldu hala onaylanmadı, bide yabancı çalmayın :)

radyo 500 kişi kapesiteli çok dinleyen olsun reklam koyarık :D

alper daha manyak bişi buldu tbt msn grupdan radyo çalıyo :) kodu yan menü açıkken mesaj hanesine yazıp gönderdiğinde tüm yan menüsü açık olanlar dinliyo

bak bu yeni Türkiyede Tek :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

dinliyoz hacıda çok gıcık parçalar çalıyon :S

ses kalitesi güzel eywallah bide buna paramı vercez ? :D 

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

snnyk bunu yazdı:

dinliyoz hacıda çok gıcık parçalar çalıyon :S

ses kalitesi güzel eywallah bide buna paramı vercez ? :D 

yok bea ne parası  hoca otomatik Dj var başında sistem çalıyo yoksa 7/24 kim uğraşır :)=

hafata her akşam 1 saat istek bölümü yapacam anonsa girecem :)= ekleyen siteleride sayarız orda jingle felan büyür gider inşallah :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek
    helal alper :) bende dj olmak istiom :)

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    alper siteye böyle birşey koymak kafamdaydı ama gereksiz diye düşünüp ertelemiştim güzel olmuş ekleyebilirm 2 siteme

DOM..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sumer
    sumer's avatar
    Erkek
    güzel şarkılar çalıyo beğendim...

Yazmış Oldugum Cevaplardan Dogacak Herhangi Bir Sorundan Sorumluluk Kabul Etmiyorum...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    alper  git irc'deki radyo kanallarındaki bayan djleri topla hit yapmazsa radyo bende top olayım :D hatta top dj çıkar daha çok hit yapar :W

....
Toplam Hit: 2834 Toplam Mesaj: 17