Sitenin Ip Adresini Öğrenmek [Yardım]
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------
la -(bişey) yazıodun ama hatırlamıom anasını satiim.
-----------------------------netstat -n ??
buda bi sürü sey verior hangisi bzm site =) kısa yolu yokmudr yaw -
Geenmeboo bunu yazdı:
ama ping xxxx.com u yazınca da oluo.Senin site ne söle ben yazayım ben de gösterio
-----------------------------dixid.net verceği ıp adresi 91.151.92.6 seklinde oluyor yazınca girmiyor.
-
domain dediğimiz şey aslında bi nevi ip dir.. domain yazacağına ip yi de yazıp girebilirsin..
mesela tahribatın ip si 67.43.232.10
şu siteden öğrenebilirsiniz
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------domain dediğimiz şey aslında bi nevi ip dir.. domain yazacağına ip yi de yazıp girebilirsin..
mesela tahribatın ip si 67.43.232.10
şu siteden öğrenebilirsiniz
-----------------------------tahribatın oluyor dixid.net olmuyor delircem yaa.
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------cosmic bunu yazdı:
dediğimi anlamıosunuz heralde
-----------------------------arkadas online bi oyun kurdu sabit ıp üzerinden nasıl vericek onu sorsam ?
kendine ait sitesi var sitenin ıp sinden bağlarız diye düsündük onun için sormustum.
biraz daha ayrıntılı bilgi versen :D online oyun derken ultima online gibi falan mı yoksa browser oyun mu -
cosmic bunu yazdı:
kerim bunu yazdı:
-----------------------------cosmic bunu yazdı:
dediğimi anlamıosunuz heralde
-----------------------------arkadas online bi oyun kurdu sabit ıp üzerinden nasıl vericek onu sorsam ?
kendine ait sitesi var sitenin ıp sinden bağlarız diye düsündük onun için sormustum.
biraz daha ayrıntılı bilgi versen :D online oyun derken ultima online gibi falan mı yoksa browser oyun mu
-----------------------------knight onlinenin private serverı eski patch lerden felan.
tek sorun su an hamachi üzerinden oynuyabiliorz onu sabit ıp ye nasıl alcaz sitenin ıp sine yönlendirmeyi düsündükte ondan actım konuyu
-
hocam kurduğu pc nin ipsi ne ? o ip den bağlancak millet :S tam olarak yapmak istediinizi anlamadım ben :S
-
cosmic bunu yazdı:
hocam kurduğu pc nin ipsi ne ? o ip den bağlancak millet :S tam olarak yapmak istediinizi anlamadım ben :S
-----------------------------abi hamachi üzerinden bağlanmasını engellemek yani hamachi acmadan direk oyuna girip ıd sifre yazcak sonra oyunda..
su an kendi pc sinin ıp si yazılı oyuna girioz ama hamachi acmak gerekior :S
-
hocam modemine port açması lazım direk bağlantı yapılablimesi için
-
ping -t www.site.com gibi yapıcaksınız yanda çıkıcak,lan hiçmi ping atmadaınız bi siteye :D