Sitenin İsmini Değiştirsem Kaybım Çok Olur Mu
-
Hocam çok bi bilgim yok bikaç sene önce uğraşıyodum bu işlerle ama yönlendirme yapamıyomusun senin linke tıklayınca direk yeni domaine yönlendirsin siteyi. Adımız değişti değişicek vs şeylerde yazarsın siteye
-
ElizaBeTH bunu yazdı
eğer google'a benim yeni sitem şu eskiside buydu ama isim değişikligi yaptım diyebileceğim bir sistem mevcutsa sıkıntı yok ama öye birşey yoksa biraz kaybın olacaktır.
öyle bir sistem var Webmaster tools. -
CyberAngel bunu yazdıcemnet bunu yazdı
google web master toolsda değişiklik ayarı var
ikinci olarakta 301 yönlendirmesi koy olsun bitsin
Bu şekilde hiç kaybım olmaz mı diyorsun ?
ilk başta ciddi bir düşüş yaşarsın seoda falan ama sonra çok hızlı toparlanır bence
-
CyberAngel bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Benim görüşüm değiitirmemen bu şekilde devam etmesi yönünde kayıp olarak değil daha derin olarak düşünürsek yeni içerikte aynı başarıyı sağlayamazsın yönünde. Daha açıklayıcı yazarım eğer istersen ama değiştirmeyi kesin kafana koyduysan yormayım kendimi :)
Kesin değil, detaylı yazarsan belki bir hata yapmaktan kurtarırsın beni :)
edit// ayrıca ortada ciddi bir başarıda yok zaten.
Hocam her proje 0dan başlamalı bence sonuna kadar öyle gidip ölmeli kabuk değiştiremez yani. Değiştirirsen 0dan başlamaktan daha zor tutar. Ya olurmu öyle şey belli bir potansiyeli tazeleyip o potansiyelden devam etmek var bir de 0dan başlamak diyebilirsin. Ama o potansiyeli iyi kullanıp reklam olarak falan yönlendirirsen ve elinde tutmaya devam edersen daha çok kazanırsın. Şuna benzetiyorum hep: benim bir bilgim var senin de bilgin var ben sana söyledim sen de bana söyledin benim 2 bilgim var senin de iki bilgin var. Ama diğer türlü benim bilgim var sana söyledim ben öldüm sadece senin iki bilgin var.
Yenilenmenin de tutmadığı en büyük örnek-> ataberj.org webhocama dönüştü ataberki öldürdüler. Webhocam da sürünüyor şimdi. Eğer ataberk ölmeseydi şuan tahribat kadar bile olabilirdi bence çünkü ozamanki potansiyeli de okadardı.
Anlatabildim mi bilmiyorum telden ancak
-
301 yönlendirmesi 1 hafta içinde eski hitin aynen gelir