Sitenize İstediğiniz Kadar Hit !
-
Geçenlerde R10 bir konu gördüm.Adam 1 $ a sitenize 1k hit gönderiyor.
Denemek için 10 k hit aldım ve adam 2 günde o kadar kişiyi siteme gönderdi gerçektende.
İşin garip tarafı siteye gelenler sürekli google aramaları ile.Ama arama kelimeleri tamamen alakasız.
Mesela googleda kanıt dokunulmazlığı diyor ve benim siteye giriyor.Bunun gibi belli başlı 20-30 kelime var.
nasıl yaptı anlamadım.Ve bu hitler organkmi onuda çözemedim :)
Eğer olayı çözebilirsek bizde kulanabiliriz..
Yine geçenlerde muridlerden birisi istediğiniz siteye hit yolluyordu..ama kimdi nasıl yapıyordu unuttum..
-
kolpa! herkes yapar yoksa google hagisine ulaşsın..
-
adamın 1 k hit alan sitesi vardır ve yönlendirme yapıyordur hocam zor bişey olmasa gerek.
(sanırım..)
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------
adamın 1 k hit alan sitesi vardır ve yönlendirme yapıyordur hocam zor bişey olmasa gerek.
(sanırım..)
-----------------------------Adam 100 k ya kadar günlük gönderebildiğini söylüyordu..
Bu kadar hit nasıl oluyor nasıl googledan gelir şaşırtıcı :S
-
Realist bunu yazdı:
(sanırım..)
-----------------------------tahmini bende öyle düşündüm :|
-
o işin bir çok pijliği var boşuna pra vermeyin sadece alexa sıralamınızı ve indexlenmenize yardımı olur onun dışındada bir katkısı yok.
-
ibrahimeren bunu yazdı:
o işin bir çok pijliği var boşuna pra vermeyin sadece alexa sıralamınızı ve indexlenmenize yardımı olur onun dışındada bir katkısı yok.
-----------------------------o pijlikleri öğrenebilirsek kimseye para vermek zorunda kalmayız.. :)
alekxada yükselmek yada indexlenmekde fena olmaz yani
-
Hocam fake siteden hit göndermeyi biliyorum günde 1k hit gönderebilirsin uğraşırsan ama googledan nasıl yapmış bilemicem..
-
belki hacklediği veya bir şekilde içine sızdığı yüksek hitli siteler içinde frame açıyordur.
-
Muhtemelen frame acıyor hocam...
takip etmek lazım...
-
swordfish bunu yazdı:
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------o pijlikleri öğrenebilirsek kimseye para vermek zorunda kalmayız.. :)
alekxada yükselmek yada indexlenmekde fena olmaz yani
-----------------------------Bu işi nasıl yapıyorlar
-frame
-gez dolaş al hiti tarzındaki sitelere üye olup farklı internet tarayıcıları ile 3-4 üyelik alıp vpsden açık bırakıyorlar günde ortalama 2-3K hit topluyorlar.üyelik başı
-basit proxy scritpleri ile farklı iplerden gir çık yapanlar var
-Birde benim arkadaşın yazdığı bir program var onunla :D istediğin arama motorundan belirlediğin kelimeler ile sitene girdi çıktı gösteriyor.
-benim bildiğim yöntemler bunlar.
Alexanın yükselmesi bir anlam ifade etmez alexa içinse hiç boşuna kasma.indexlenmeye faydası olsun diyorsan asosyal imleme sitelerini kullan,no follow ve do follow olmak üzere link kas.
*Bunlar para tuzağı genelde R10da hit alan adamlar reklam alırken bak benim alexa değerim şu kadar falan filan muhabbeti var.
edit:
1 ay günde 10K hit alırsın alexa coşar sonra bırakırsın alexa geri eski yerine gelir :)
birde ddos çekenlerde var kendi sitelerine alexa coşsun diye.Bknz:R10un alexa değerinin fırlamasındaki en büyük etken.(aldığı ddoslardır)diye düşünüyorum.