Sitesi Olan Hocalar Ve Ya Kuracak Olan Hocalar Bikarmısınız?
-
Bu fikir 10 saniye önce aklıma geldi ama yahoo answers ın Türkçe versiyonu iyi tutulur demedi demeyin.
-
mustang1 bunu yazdı:
-----------------------------profesyonelleşme aşamasıydaysan bedeva bir site açabilirsin çeşitleri var ama karar senin ......
www.bedava-sitem.com deneyebilirsin..... 1 gb alan veriyorlar...
bu arada www.netwin.tr.gg kişisel sitem bakarsınız :)
-----------------------------
hocam ne profesyonelleşme aşaması ben direk site açıcam bu arada :D sitenin de reklamını yaptın yani evet hacılar içerini bulduk şimdi güzel bi site ismi söleyin allah rızası için... -
türk tarihi ve kültürü alanında yaklaşık 2 sene önce bir site kurudm hala daha devam ediorum
daha sonra komploteorisi olayına el attım o işe de devam ediorum
bu işlere ilk girdiğimde bu tür sitelerden ya yoktu yada çok az vardı ama artık her yer bu tür sitelerle doldu
yani anlıyacağın yeni boka çok sinek konar ona göre düşün taşın öle siteni kur alanında tek olmasan bile alanının eniyisi olmaya çalış o zaman bişiler tuttursun
-
turkdarbesi bunu yazdı:
-----------------------------türk tarihi ve kültürü alanında yaklaşık 2 sene önce bir site kurudm hala daha devam ediorum
daha sonra komploteorisi olayına el attım o işe de devam ediorum
bu işlere ilk girdiğimde bu tür sitelerden ya yoktu yada çok az vardı ama artık her yer bu tür sitelerle doldu
yani anlıyacağın yeni boka çok sinek konar ona göre düşün taşın öle siteni kur alanında tek olmasan bile alanının eniyisi olmaya çalış o zaman bişiler tuttursun
-----------------------------
eyw. hocam iyi hoş diosun da şimdi nereye elimizi atsak her yerde aynı siterlerden bintane var biz hem alanınımızda hemde kurdumuz site farklı olsun die düşünüoruz ama 14 nisan dan beri bişi bulamıyoruz :( -
tahrisozluk.com aç :) sözlük scripti bulup