Siteye Firefoxdan Ulaşamayan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Pc ni değiştir şeyh,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı
    Konular firefox'ta böyle gözüküyor, sadece bende mi oluyor? https://i.imgur.com/usASjWm.png Ayrıca bu mesajı da bildiğin html input'la oluşturulmuş, hiçbir özelliği olmayan kutudan yazıyorum :P

Hocam bu görüntü temalarda "null"u işaretleyince çıkıyor. Ben de Firefox kullanıyorum, bir sorun yok bende. Tema ayarlarınızı kontrol edebilirsiniz.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

firefox doru düzgün çalışmıyor chrome en stabil çalışanı şuan kaç tane tarayıcı denedim en iyi sayfa yükleyen chrome

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek
    ben chrome'dan giriyorum fakat sıkıntı farklı, bazı avatarlar ve bazı ikonlar gözükmüyor. AlbayHardal tarafından 01/Tem/15 01:02 tarihinde düzenlenmiştir

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Sorun yok. Ulaşılıyor

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THY
    THY's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Abü mobilde çok sorun var sitede mesala bu yazı editöründen yazamıyorum hiç bi şekilde

Hayvanlar insanlardan daha saygılıdır.
Toplam Hit: 4015 Toplam Mesaj: 27
signalr