Siteye Gelen Botları Gösteren ( Google Yahoo Yandex Vs.. ) Bir Wp Eklentisi Bilen ?
-
Uyuz bunu yazdı
Geçenlerde bir site gördüm şimdi tam adını hatırlamıyorum. kaynak kodu göster dediğimde boş bir sayfa çıkıyordu ondan sordum. sağ tık engelemeyi kullanıyorum.
kaynak kodu göster dediğin boş sayfa çıkıyorsa bilki görüntülediğin sayfanın kaynak kodunu görmüyorsun başka bir sayfaya (bir mouse hilesiyle) yönleniyorsun. bunu yapabilirsin fakat internet explorer'da f12 ile, firefoxta firebug ile, chromeda da ingiliz anahtarı menüsü ile tüm kodları görürsün hocam :) Uğraşmaya değmez.
-
WP nin kendi eklentisi var watsup her boku ayiriyor.. hatta sitende dolasip gereksiz uzanti deneyen ipleri bile gosteriyor + wpadmin panelde uyari yapiyor hack teşşebüsü diye .
-
HoLyCat bunu yazdı
WP nin kendi eklentisi var watsup her boku ayiriyor.. hatta sitende dolasip gereksiz uzanti deneyen ipleri bile gosteriyor + wpadmin panelde uyari yapiyor hack teşşebüsü diye .
Budur eywallah.
-
ErotikPanda bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Budur eywallah.
dikkat et bagimlisi olma :)
-
HoLyCat bunu yazdıErotikPanda bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Budur eywallah.
dikkat et bagimlisi olma :)
Harbi güzel yapmışlar. Daha önce nasıl denk gelmedim şaşırdım ne halt arasan var :)
-
joomla içinde varsa bende sorayım.
-
Resmen botlar kol geziyor içeride. Yanlız bu kadar fazla crawl var ama index sayısı böyle artmıyor. Plugin çok sağlam yanlız her wp sitede kullanılmalı :|