folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Siteye Gelen Botları Gösteren ( Google Yahoo Yandex Vs.. ) Bir Wp Eklentisi Bilen ?

Siteye Gelen Botları Gösteren ( Google Yahoo Yandex Vs.. ) Bir Wp Eklentisi Bilen ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    Uyuz bunu yazdı

Geçenlerde bir site gördüm şimdi tam adını hatırlamıyorum. kaynak kodu göster dediğimde boş bir sayfa çıkıyordu ondan sordum. sağ tık engelemeyi kullanıyorum. 

kaynak kodu göster dediğin boş sayfa çıkıyorsa bilki görüntülediğin sayfanın kaynak kodunu görmüyorsun başka bir sayfaya (bir mouse hilesiyle) yönleniyorsun. bunu yapabilirsin fakat internet explorer'da f12 ile, firefoxta firebug ile, chromeda da ingiliz anahtarı menüsü ile tüm kodları görürsün hocam :) Uğraşmaya değmez.

iyibu! yeniden..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

WP nin kendi eklentisi var watsup her boku ayiriyor.. hatta sitende dolasip gereksiz uzanti deneyen ipleri bile gosteriyor + wpadmin panelde uyari yapiyor hack teşşebüsü diye .

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

WP nin kendi eklentisi var watsup her boku ayiriyor.. hatta sitende dolasip gereksiz uzanti deneyen ipleri bile gosteriyor + wpadmin panelde uyari yapiyor hack teşşebüsü diye .

Budur eywallah.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Budur eywallah.

dikkat et bagimlisi olma :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    ErotikPanda bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Budur eywallah.

dikkat et bagimlisi olma :)

Harbi güzel yapmışlar. Daha önce nasıl denk gelmedim şaşırdım ne halt arasan var :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    joomla içinde varsa bende sorayım.

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Resmen botlar kol geziyor içeride. Yanlız bu kadar fazla crawl var ama index sayısı böyle artmıyor. Plugin çok sağlam yanlız her wp sitede kullanılmalı :|

Toplam Hit: 2608 Toplam Mesaj: 18