Siteye Nasıl Üye Oldunuz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

ben daha yeni üyelerden sayılırım.2005 ten beri takip ediyordum.korkudan üye olmadım.yakalanırsak vs.diye. sonra  HDD yi amonyum nitratla kundaklayıp patlatan,renkli el yapımı havai fişekleri falan görünce dayanamayıp üye oldum.olumsuz bi hava oluşturmak istemem ama.o eski keyifi alamıyorum.gündemi takip etmek için ortam birebir ama :)

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

ben bile hatırlamıyorum ama bi form avardı galiba :d

Dur be kadınnnn....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

2004 kışında otelde çalışırken kış sezonu ölü geçer Antalya da.bizde bol miktarda kadın kız ışıklar bilgisayar alkolle kışı geçirmeye çalışırdık.bölgesel tv vardı Etv orada bi arkadaşım varda oda sabahlara kadar oradan internete girer chat chut geyik derken sabahlara kadar muhabbet ederdik orada hatta bir ara herkesi bir araya getirmeyi başarmıştık.bizim tv bekçisi bana bi site var ne istesem buluyorum dedi bende adı ne dedim tahribat dedi!ismi bile o zaman bana ilginç gelmişti.1 sene o arkadaşın nicki ile takıldım 2005 te kendim üye oldum.burası gerçek huzur veriyor.ama burayı birde istanbul da barbaros meydanında bi kaykaycıdan duymuştum şimdi ne alaka o kaykaycı ile böyle bir sitenin alakası diyorum değişik karşılaşımlarda olmuştu.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 1996 Toplam Mesaj: 14