Siteye Parayla Post Atacak Eleman ?
-
beyler sakin olalım bence. fiyatı kabul eden olur illa
-
glaurung bunu yazdı
beyler sakin olalım bence. fiyatı kabul eden olur illa
fiyat kabul oldu hocam iş pskpt a verilmiştir :D hadi hayırlı ola
-
1234567B bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
milletin durumu kötü üç kuruş para için 10 takla atarlar deniyordu da inanmıyordum. 25 tl ne hocam Allah aşkına.. benim ilgi alakam yok da ne bileyim 25 tl çok az geldi bana da
Sitede yayınlanan bir reklama yayıncı bana 0.01 verirken benim 0.08 vermem bence adaletsiz değil iş zor değil
Hocam hangi reklammış o tık başına 0.01 veriyor üye yaptır 2 lira kazan üye başına. Maxgelir de günlük 50 lira yapıyorduk biz şimdi bile 15 dakika uğraştım 35 lira oldu hesabım.
-
CAgAtAy bunu yazdı1234567B bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
milletin durumu kötü üç kuruş para için 10 takla atarlar deniyordu da inanmıyordum. 25 tl ne hocam Allah aşkına.. benim ilgi alakam yok da ne bileyim 25 tl çok az geldi bana da
Sitede yayınlanan bir reklama yayıncı bana 0.01 verirken benim 0.08 vermem bence adaletsiz değil iş zor değil
Hocam hangi reklammış o tık başına 0.01 veriyor üye yaptır 2 lira kazan üye başına. Maxgelir de günlük 50 lira yapıyorduk biz şimdi bile 15 dakika uğraştım 35 lira oldu hesabım.
tam olarak ne yaparak 15 dakikada 35 lira?
-
Noneyim bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdı1234567B bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
tam olarak ne yaparak 15 dakikada 35 lira?
-
Hocam madem 4 dakika sürüyo ne diye para dağıtıyosun yap 4 dakikada sende kurtul bizde :D :D
-
hem download edecek hem upload edecek hemde post atacak 300 post için 25 tl :D filmi indirip yüklerim 500 kağıdını alırım. bu iş için akn olmayan bi paket lazım. kolay gelsin hocam.
-
interfector bunu yazdı
hem download edecek hem upload edecek hemde post atacak 300 post için 25 tl :D filmi indirip yüklerim 500 kağıdını alırım. bu iş için akn olmayan bi paket lazım. kolay gelsin hocam.
iyimisin kardeşim torrentten bahsediyorum :D
-
gidin işkurun şeysine kaydolun günde 20 lira para veriyo adamlar eğitime geldiğin için.
1 ay post kasıp 25 tl almak nedir aq
-
bence de para az..
Turania tarafından 22/Eki/12 20:42 tarihinde düzenlenmiştir