Siteye Radyo Kurmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

hocam bu anlık. Kısaca fan clubü olduğumuz dj yayın yapınca bu rakamları da geçebilir. Çünkü internet üzerinde online insan çok bizi takip eden.

bakalım altından nasıl kalkacağız. Dün ücretsiz bir yerden aldım açtım, facebook duvarına yazdım ve yaklaşık 500 kişi üzerine ulaştım daha sonra yayında sorunlar var, dinleyemiyoruz gibi şikayetlerle karşılaştık.

Bakalım ne olacak potansiyel büyük ama bunun altından kalkabilecek bir firmada bulmak zor mu kolay mı bilmiyorum 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

as3programmer bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam bu anlık. Kısaca fan clubü olduğumuz dj yayın yapınca bu rakamları da geçebilir. Çünkü internet üzerinde online insan çok bizi takip eden.

bakalım altından nasıl kalkacağız. Dün ücretsiz bir yerden aldım açtım, facebook duvarına yazdım ve yaklaşık 500 kişi üzerine ulaştım daha sonra yayında sorunlar var, dinleyemiyoruz gibi şikayetlerle karşılaştık.

Bakalım ne olacak potansiyel büyük ama bunun altından kalkabilecek bir firmada bulmak zor mu kolay mı bilmiyorum

-----------------------------

altından kalkacak firma çokta firmaya o kadar para bayılabilecek adam yok :) 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    git al bi makine sadece bunu radyo için kullan fazla masraf olmaz senın ıcın
Toplam Hit: 2047 Toplam Mesaj: 14