Siteyi Hack‘Le Açık Bul 10.000 € Kazan
-
Nobel bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıNobel bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıNobel bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Ddos'u sayıyorlarsa parayı şimdiden anonymouse'un hesabına yatırsınlar :)
ddosun hackle alakası yok
neyle alakası var ??
sadece index atıp hacked by xxx yazmak mı oluyor hack ??
hack'in tanımını iyiy ararştır benceddosla karsı tarafın internet trafiğine aşırı yüklenip kitlersin başka bir özelliği yok hack ayrı olay ben indexle iligli birşey söylemedim oda hack bir açık bulup siteye izinsiz login olursan oda hack. hack olayı karsı tarafta bulunan bir güvenlik açığının sömürülmesidir tabi bu networkteki hack. Ddos ta herhangi bir güvenlik açığı bulunmuyor. Bence sen araştırsan daha hoş olur ilgi ve uzmanlık alanına http://www.headline.cl/wp-content/uploads/masspost.pl bu sitedeki yazıları kopyala yapıştırla olmuyor bu işler.
kısaca tanımı Bir bilişim sistemine belirli bir yöntemle herhangi bir şekilde zarara uğratılması ele geçirirlmesi vs vs dir hack bir sistemin ddos saldırrısına karşı güvenliksiz olmasıda o sistemin açığıdır ddos bir hack yöntemidir o sistem zarar görüyormu görüyor bir tarafından tanım uydurma asıl sen bence
sosyal mühendislik senin belirtiğin tanıma görede hack değildir o zaman ama Tüm dünyaca tanınan bir hack yöntemlerinden biridir
ilgi ve uzmanlık alanımda yazan yazıyla bu konunun nasıl bir alakası var tamamen saçmalamışsın kusura bakma böylede olmuyor bu işlerSen çok film seyretmişsin usta :D hack sadece zarara uğratmak için değildir zarara uğratmak sisteme sızan kişiye kalmıştır sen bir sistemi sadece bir mail adresini öğrenmek için bile hackleyebilirsin ve kimsenin ruhu duymayabilir yani hack olayı sisteme, sistem sahibinin izni olmadan belirli yöntemlerle sızmaktır budur. Ddos bildiğin bir internet trafiğini tecavüz etmektir ve karsılığında ne bilgi çalarsın ne sistemine bilgi sokarsın ne birşey senin mantığınla gidip o zaman adamların fiber kablolarını koparmakta hack olur :D ahha usta daha yazmaya gerek yok sana sen ddosla hekırlık yap averim
He sen ddosu sistemi ele geçirmek sanıyorsan tamam o zaman o hack olur ama bence öyle sanma :D
ben yapacağım veya yapmayacağım benim yapıp yapmamam değil konu öyle sandığımıda yazmadım özetle genel bir tanımını söyledim sana hackin zarara uğratılması ve ele geçirirlmesi dedim vs dedim ddos zarara uğratılmasını kapsıyor sen anlamak sitediğin gibib anlamışsın kelime anlamında bile benim dediğim şekildir zaten bilgiyi ele geçirme iziznsiz giriş vs olarark değil tabi ama zarara uğratma olarak baktığımızda
sen kabul edersin etmessin ama ddos hacking'te kullanılan bir saldırı yöntemidir.Dolayısıyla hacktir (konu lamerce bir yöntem olması vs şu bu değil zaten bende lamerce buluyorum ama inkar edilemez bir etkinliği söz konusu) -
Abicim çok kasıyorsunuz.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Hack
Hack'in anlamına bakacak olursan ; zorlayarak girmek
İnternette araştırsanız (ingilizce) : "An illegal attempt to gain access to a computer network"
Bilgisayar ağına illagal yöntemle bağlanmak diyor.
---
Flood, dDos etkili olabilir fakat ben bir bağlanma olmadığı için "hacking" olarak görmüyorum.
Hack'in anlamı aynı zamanda, zorlayarak ; kırarak girmek anlamınada gelir. iOS hacklendi dendiğinde ; virüsler salındı, her yeri böcekler bastı demek değildir. iOs kırılmıştır. Yani üzerinde oynamalar yapılarak JailBreak çıkartılabilir.
Dünya üzerinde benim bildiğim hiçbir hack yarışmasında ddos kullanılmıyor?
Sql injection, rfi, xss, shell ....
Bunların hepsinde izinsiz olarak erişim mevcut. dDos'u hack yöntemi olarak görmenize şaşırdım. He belki terim olarak nereye oturtulacağı bilinmediği için ülkemizde "hack" olarak kullanılmıştr ve dünyada eskiden hackerların kullandığı birşey olabilir. Fakat kesinlikle hacking değildir.
---
Yanlışsam düzeltin fakat hacker olayı phreak yani telefon olayıyla başladı. Bluebox tarzı araçlarla ; ücretsiz şekilde arama yapılıyordu. Ki ben çok önceden duyup, karlı sistemlerde telekomdan beleşe konuştuğumu hatırlıyorum. Bant, uhu, mıknatıs falan bi ton uğraşırdık.
Yani o zamandan tutun; atmlerden kaçak elektriklere ; bilgisayar korsanlığı ve jailbreaklere kadar her alanda yasa dışı bir erişim olmuştur. Elektrik çalar (eleknronik yada analog aygıtla) bu illagal ulaşımdır. Virüs yazar, başka bilgisayarlara izinsiz eklenir ; bu illegal ulaşımdır. JailBreak yada iAtkos ile yine izinsiz erişim olur.
--
Yukarıdaki her alanda, hacking diyebileceğimiz her yerde illegal ulaşım vardır. Sadece bu değil, hack anlamına gelen kırmak ; crack gibi olaylarda hacking'dir ve illagal ulaşım vardır.
dDos bir hacking değildir. Evet hacker kullandığı için hack olayına dahil edilmiştir. Fakat dDos'u ; telefonları meşgul edip ödül kazanmak için yapmıyorsanız, hacking değildir.
DDOS altı üstü. Anonymous gelmiş geçmiş en güçlü hacker gruplarından o zaman ??? Hayır değil. Anonymous , aktivist bir gruptur. RedHack bir hacker grubudur. Wikileaks bir hacking oluşumudur. Fakat anonymous, inci sözlük gibi aktivist bir oluşumdur.
Ayro tarafından 12/Şub/13 21:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Nobel bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıNobel bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Ddos'u sayıyorlarsa parayı şimdiden anonymouse'un hesabına yatırsınlar :)
ddosun hackle alakası yok
neyle alakası var ??
sadece index atıp hacked by xxx yazmak mı oluyor hack ??
hack'in tanımını iyiy ararştır benceddosla karsı tarafın internet trafiğine aşırı yüklenip kitlersin başka bir özelliği yok hack ayrı olay ben indexle iligli birşey söylemedim oda hack bir açık bulup siteye izinsiz login olursan oda hack. hack olayı karsı tarafta bulunan bir güvenlik açığının sömürülmesidir tabi bu networkteki hack. Ddos ta herhangi bir güvenlik açığı bulunmuyor. Bence sen araştırsan daha hoş olur ilgi ve uzmanlık alanına http://www.headline.cl/wp-content/uploads/masspost.pl bu sitedeki yazıları kopyala yapıştırla olmuyor bu işler.
headshot :D tebrikler
-
Tamam la yeter Serdar'a DDoS saldırısı düzenlemeyin..
-
herkes kendi fiktr doğrultusunda mantıklı olanı açıklamış buırada bende böyle adlandırmama sebebp gerekçelerimi açıkladım