Siteyi Test Edebilir Misiniz ? (Hack,İçerik,Görsellik Vb.)
-
EmQceR bunu yazdı
Merhaba hocalar
Tanıdık bir kuyumcuya mini bir e-ticaret sitesi yapmaya çalıştım.
Tasarımı r10.netten bir elemana yaptırdım, yazılımınıda kendimce ben yazmaya çalıştım.
çoğu yeri açık değil ama ana kısımlar açık sipariş verme, sepet olayı ,sipariş durumu ,ödeme bildirimi, ürün detayı ve Profil kısmı
-
Daniel-Koo bunu yazdı
tasarımı beğenemedim. çok karışık duruyor.
arkaplandan bence. arkaplandaki küçük resimler işi bozmuş.
-
üyelik formuna güvenlik kodumu koysak?
flood yeyiyormu?
tasarım 10 numara olmuş beğendim
-
@GUS hocam o konuda bilgim yok aydınlatabilir misin ?
@Genki hocam zaten urun.php deki id'leri int() şeklinde alıyorum.
@DrKill eyv. sağolasın hocam o olayı araştıracağım, XSSler mysql_real_escape_string ve html_ fonksiyonlarını kullanıyorum.
Sql konusunda da vaktim olmadığından ezSql'e geçemedim ilerde ona geçmeyi düşünüyorum.
@DJ_Alper evet hocam güvenlik kodu önemli şuan yok her türlü ddos yapılabilir durumda.
- Tasarım bana ait değil beyler . bu arkadaşa yaptırdım http://umutozkan.com/ r10dan bulup mailleştik.
- deneyen arkdaşların ellerine sağlık.
-
Tasarımı kaça yaptırdın hacı merak ettim
-
CEO bunu yazdı
.psd olaran 300 TL ye yaptırdım , 100 TL de psd to html işlemine verdim.Toplam 400 TL ye geldi.
ayrıca arkadaşın teki üyelik kısmına sağlam flood çekiyor :) bakalm hosting iyi mi :)
EmQceR tarafından 23/Kas/13 10:31 tarihinde düzenlenmiştir -
üyelik kısmına basit güvenlik kodu koydum kırılabilir mi tabi ki ama şimdilik idare etsin.
birde urun.php ve kategori.php deki kontrolleri yaptım.
şimdilik seo , menüler ve textbox kontrolleri kaldı
-
EmQceR bunu yazdıCEO bunu yazdı
.psd olaran 300 TL ye yaptırdım , 100 TL de psd to html işlemine verdim.Toplam 400 TL ye geldi.
ayrıca arkadaşın teki üyelik kısmına sağlam flood çekiyor :) bakalm hosting iyi mi :)
Bildiğin Bedava 400TL'ye PS'yi açmam adamlar HTML&CSS'i dahil yapıyorlar :)
-
hocam sitenin güvenliği ile alakalı değil ama kargo firmaları mücevher ve değerli eşya nakliyesi yapıyorlar mı?
-
yazılımsal yönünü bilmiyorum ama güzel olmuş bence