Sivasda Yaşayanlar
-
hocalar ıyı aksamlar malumunuz iş nedeniyle sivasa taşındık 2 sene önce ben ise gelelı 3 4 ay oluyor burada olanlar burda yaşayan varmıdır ? okuyan felan ya burda arkadaş ortamım yok hep iş hep iş olmuyor bı ortamım da yok buralarda olan varsa tanışalım goruselım bıseyler yapalım şuraya geldım bı adamla oturupda teknoloji muhabbeti yapamıyoruz bısey edemıyoruz bı yardım edın hele :D saygılar
-
İstanbulda olsan sankı yapacan o teknolojık muhabbetını
-
Bosluk bunu yazdı
İstanbulda olsan sankı yapacan o teknolojık muhabbetını
istanbulda piyasanın ıcındeydık en azından sabah akşam habire teknolojik muhabbetlerle boğusuyorduk
-
sivasda degilim ama elimden geldigince yardimci olmaya calisirim
-
Konu başlığını görünce sivas'ta paranormal olaylar oluyor sandım nedense . Sizdede böyle etki yaptımı ?
-
ReeX bunu yazdı
Konu başlığını görünce sivas'ta paranormal olaylar oluyor sandım nedense . Sizdede böyle etki yaptımı ?
evet hocam konuyu ben açtım sonra bende aynı şekılde farkına vardım :D
edit: değiştirdim hocam konu başlıgını
mustafa58 tarafından 31/Eki/12 18:11 tarihinde düzenlenmiştir -
underzero bunu yazdı
sivasda degilim ama elimden geldigince yardimci olmaya calisirim
hocam saolsn gelirsen mutlaka beklerim misafırım olursun memleketınıde gezdırırım sana .d
-
ne iş yapan sen sivasta
-
ByMusty bunu yazdı
ne iş yapan sen sivasta
burda hocam tekstil fab. mız var defactonun siparişlerini yapıyoruz ole çalışıyoruz ıste
-
Ben arada geliyorum sivasa kardeşim oda arada yani ama sivasta bu tip adam bulma ihtimalin zor ben geldim gecen gun bir allahın kulu birşey bilmiyor tabi 5 parmağın 5ide bir değil fakat istasyon caddesinin arkasında bir yol var adını yazarım sorusturayım orda kokoreççi vardı valla onun karşısında bir bilgisayarcı var adamla otogarda tanışmıştık 23 24 yaşlarında biri git onlarla muhabbet kurmaya bak sivasta bulabiliceğin ender kişilerden biri. Tavsiyem biran önce git birilerini bul yoksa senin de sonun arabada arsız belayı son ses açıp dinlemek olucak gibime geliyor. :):)
-
seninle msn de konusmustuk galiba