Sivilce Sorunu(Tüm Müridlerin Önerilerini Bekliyorum)
-
fazla asılma
yaglı yeme
-
sen gel buraya benim okul başlamadan ben geçircem onnarı (:
-
@spy-eafw
gelmem aSKER amcalar var orda :D -
valla ben yaklaşık bi 6 yıl sivilceli gezdim. hemde öyle böyle yoktu. doktor a gitim tüm ilaçları kullandım sivilceler gittikten 1-2 ay içinde kendiliğinden yeniden çıkıyordu.
Soora roacotan mıydı rocrotan mıydı öyle bi hapla tedavi oldum. hapın yan etkisi öyle böyle deil saç döküyor depresyon yapıyor, vücutu soyuyor. 2 ay kullandım ama onu n iz kaldı n de birdaha çıktı =) -
Dostum Siv ex losyon. bir hafta kullan sivilce kalırsa parasını ben öderim. ben de kullanıyorum. cok iyi bir ilaç
-
Ben de çok araştırdım, özellikle internette.
1- Sivilcelerin masturbasyon ile alakası yok
2- Ergenlik sivilceleri normaldir. Sadece sivilcelere dokunmamak ve sıkmamak gerekir. Belli bir süre sonra kendiliğinden geçiyor
Bende de geçen sene baya vardı hiç bir şey yapmadım kendiliğinden azaldı. Bir kaç seneye kadar geçer sanıyorum. Şu adresi buldum yardımcı olabilir;
http://www.cocugumun.sivilceleri.com/sub/akne.php -
haj antiokzidan çiğdem neyim yeme lan o yapıo.
sonra limon suyunu al yüzünde dolaştır ama sölim yüzün ekşi ekşi kokuo.
oda olmadımı her gün bildiğin nemlendirici kremlerden sür çok dehşet olyo.
mucx. -
el arabasina Fazla asiliyon olm ondandir :P bende de oluyor du çünkü birdde ergenlik sivilceleridir ,
Bide kadınlardan baya uzak dir :D -
Ulen üçyüz yıllık çekirdeğe çiğdem demiyorlarmı şu izmirliler kıl oluyom walla...Ama dogru bişi çekirdek deli gibi sivilce yapıyor...Losyon mosyon kullanırsan sivilcelerin geçici olarak geçer..Ama ROACUTANE Kullanırsan ilk başlarda biraz çekersin sonra heç bişşiyin kalmaz...RACUTANE kullan rahatına bak maximunm 6 aydan sonra bidaa sivilce cıkarsa gel beni bul....
-
ben de lise 1 de hazırlıkta filan çok çekmiştim bak ilacın adını ezbere biliyorum hemen yazayım
Benzamycin- eczanelerde bulabilirsin kutudan 3 tane ilaç çıkıyo birbirine karıştırıyon filan. Eczaneci amca anlatır zaten, he bi de sıkma iz kalıyor ben bi gece kaşınırken sırtımda koprmıştım şimdi ufak bi iz var allahtan yüzümde değil yani :)
Neyse bi de fazla sorun etme ya salla gitsin.
Toplam Hit: 8998 Toplam Mesaj: 42