Sivilceler :-(((
-
Yav bu nedir??
niye çıkarki insanın suratında...
Halk tarafından abaza gözüyle bakılsakta biliyorum öyle değilim..
dediklerini yapıyorum olmuyor bu şey bir türlü gitmiyor...
Mutlu ol, onlarla yaşamaya alış diyorlar. öyle yapıyorum zaten öyleyimde.. Ama dikkat ediyorum ben zor, sıkıntılı günlerimde azalıyorlar mutlu eğlenceli vakit geçirdiğim günün ardından yenileri yüzümde patlıyor...
yemeklerimin en düzensiz olduğu zaman değilde dikkat ettiğim zaman arttığı oluyor..
Ama nasıl oluyor da oluyor bilmiyorum bir türlü gitmiyor...
Doktor bile diyor bunlar uzun süre gitmez zaman içinde azalarak yok olur diyor ama 4 yılı doldurdum ne zaman azalacak bilmiyorum..
Bir çare aramıyorum ama bununla ilgili deneyimleri olan birileri varsa buraya yazsın paylaşalım diyorum...
-
Walla relax ol hic yokmuslar gibi yasa, milleti de takma
-
he valla ne kafana takıyosun ya salla gitsin bnm de hic sivilcem yok sadce sakal var hafif eskiden o da yoktu karı gibiydim aq
-
duzenli bir iliski yasa,
-
BENDEDE VAR YAWWWWW
-
dostum sen her sabah kalkdında yüzünü soğuk su ile yıka arada birda buz falan sür
kükürtlü sabun kullan
en azından azalacakdır -
Ben Gibi cani ol hiç üşenmeden ne var ne yok sık gitsin.. ne zaman çıkarlarsa ozaman Pıt sıkıom hemen... NOt: Suratımda yara filan olmadı izde yok...
-
HocaEfendi bunu yazdı:
-----------------------------
Ben Gibi cani ol hiç üşenmeden ne var ne yok sık gitsin.. ne zaman çıkarlarsa ozaman Pıt sıkıom hemen... NOt: Suratımda yara filan olmadı izde yok...
-----------------------------
benim bi arkada$im da boyle diyodu
sonra suratinin ortasinda kocaman bir iltihap olu$tu
2 aydir antibiyotik kullaniyo ama hala gecmedi -
bendede oluodu
'Garnier' veya 'L'Oreal' dan bakım seti al içinde jel felan var onlardan kullan bişeyin kalmas -
bende de oluyor aksil 5 kullanıyorum işe yarıyo biraz...
-
en ii çözüm...:EVLEN
Toplam Hit: 9473 Toplam Mesaj: 32