folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sivrisinek Vs Ben

Sivrisinek Vs Ben

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Yatmadan 15-20 dk önce tüm ışıkları kapat yatağa uzan. Eğer yatağın duvar yakınında bir yerdeyse sinek baş kısmında dolanmaya başlar. Işık açıksa ortaya çıkmaz bu lanetli mahlukatlar. Sonrasında sana en yakın duvara konar bekler, hedefi iyice gözüne kestirir. Saldırıya geçtiğinde ilk vızz sesini duydun mu cep telefonu ışığıyla ya da daha ufak fenerle vs. sağını solunu kolaçan et. Mutlaka senin etrafında bir yerdedir. Genelde duvara konar. Sonra bas terliği gitsin. 

Raid'de kullandım, çeşitli yolları da denedim en etkili yol budur. Fesleğen çok methediliyor. Onu da denemek lazım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek

Daha önce benzer konuya yazmıştım. Limon içine batırılmış karanfilleri yatağa yakın yere bırakıp, deneme yapınız. Faydası olduğu söyleniyor. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    ANZAK
    ANZAK's avatar
    Erkek
    Hocalar sivrisineğin gücünü hafife almayin dünyada en çok insan öldüren hayvan sivrisinek tir. Bilgilerinize Not: nazil oluyor diye soranlara gelsin hastalık bulaştırarak öldürüyor

Amatör forever
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı
    Opsiyonel_Bilgiler bunu yazdı

Buda gibi manastır rahibi gibi düşün. Onu önemseme. Bak ben öyle yapıyorum bizim evde benim dışımdaki herkesi sokuyorlar. 

Yok Hocam Oyle Bir Dunya :)

kan grubun top 10 listesinin en altında  sanırım

o yüzden 

sinekler bile secici  

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

başka arkadaşta bahsetmiş ben açacaktım ama farklı bir konu hiç araştırmadım gerçi arkadaş beni hiç ısırmıyor bu sinekler son 10 senedir daha öncesi ısırırlardı 10 senede ne değiştiyse bilmem adamlar anca vızıldıyor yokluyor herhalde ama sonra toz herhangi birşey yok

Kurtlar tasma takmaz....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Yaklaşık 4 gündür büyük savaş halindeyim orta parmağımı çok güzel ısırdılar şişti kendileri.Hatta buraya koyayım diyorum da alay konusu olabilir dur ya koyacağım :D

Şimdi hocam kesin çözümü sunayım sana.

1 Raidin Likitini alıyorsun

2-Raidin Sineksavar kokusuz ya da su bazlı (kokan tiptir bu) alıyorsun odanın köşelerini masa altlarını iyice ilaçlıyorsun.Banyoyu güzelce boğuyorsun yarım saat kırk beş dakika kapalı kalıyor banyonun kapısı.Havalandırma varsa da kapat.

3-OFF! un deodorant gibi olan basınçlı kutuda olanı al.Yatmadan önce göz ve yüzüne hariç kollarına,ayak ve el bileklerine bol olmak suretiyle bacaklara yedir.Nemlenene kadar sık.

4-Fesleğeni de başucuna ya da vücüuduna yakın bir yere koy.Ben gündüzleri baş ucuma geceleri ayakucuma koyuyorum,arada bir dürtüklüyorum da koksunlar diye.

5-Başını ağrıtmayacaksa tütsü al akşam saatlerinde odanın bir iki yerine yak.

Ancak benim odadaki yakarca diye düşünüyorum likit işe yaramayabilir yakarca ise.Vücuda sıkılan off! kesin çözüm gibi gözüküyor yakarca ise.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    penguen
    penguen's avatar
    Dişi

- Sinekler uçucu lavanta yağı, karanfil ve portakal kabuğu kokusundan hoşlanmazlar. Suyla doldurulmuş bir sprey şişesinin içine birkaç damla lavanta yağı damlatıp evin içine sıkın.

- Evinizin bazı bölgelerine karanfil demetleri asın böylece sinekleri uzaklaştırabilirsiniz.

- Sivrisinekler taze fesleğen kokusunu sevmezler bu yüzden evinizin çeşitli yerlerine birkaç fesleğen bitkisi koyabilirsiniz.

İlk doğal yöntemleri dene bence. Boş boş kimyasal maddelerin maruziyetine uğramayın.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Yatak odanızda sıcaklık aksiyon ve şefkat eksik olmasın istiyorsanız ayak ucunuza bir petek bal koyun balın bir köşesi kuzey yöne bakıcak ayak ucum kuzeye bakmıyor diyorsanız yatağınızı çevirin amk bunuda benmi söylücem

Kurtlar tasma takmaz....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Renenin videosu ne ya paylasin bi izleyek :D

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

100 kişi olsa gelir beni sokar aq yaratığı.

Ben herboku denedim hoca kesin bir çaresini bulamadım. Bulan bilen keşfeden varsa bizide ayıktırsın. Maddiyat heç mühim değil.

Toplam Hit: 3874 Toplam Mesaj: 40
sivrisinek