Siyasi Konular İle İlgili Duyurudur.
-
Yasaklanması doğruydu ama kapsamı çok fazlaydı.Ülkeyi ilgilendiren her konunun ucu hükete gittiği için bir çok konu siyaset kapsamına giriyordu.Böyle daha iyi olmuş.
-
eexception bunu yazdıglaurung bunu yazdı
Din de serbest mi
tbtye mescid istiyoruz. -
glaurung bunu yazdı
Din de serbest mi
küfürsüz din tartışabilecek olan dindarlar olsa keşkede tartışsak
-
süper olmuş, çok yerinde bir karar..
-
umbatu bunu yazdıexception bunu yazdıglaurung bunu yazdı
Din de serbest mi
tbtye mescid istiyoruz.mescidi buralarda aramana gerek yok, zihninin içine bakman yeterli. ayrıca herkesle küfürsüz din tartışabilirim. çok sevindim bu duyuruya.
edit: küfürsüz din tartışabilecek dindar bulmak sıkıntı.
edit2: sonuna kadar tartışmayı devam ettirebilecek, susup kaçmayacak ve mantıklı cevaplar verebilecek dindar bulmakta sıkıntı.
hadi bakalım.
exception tarafından 13/Ağu/13 23:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Lotus bunu yazdıglaurung bunu yazdı
Din de serbest mi
bıdı bıdı hala bu konunun altında bile sorun çıkartabiliyosun ya helal
-
ZoRKaYa bunu yazdıLotus bunu yazdıglaurung bunu yazdı
Din de serbest mi
heh işte bak adam bunu bile sorun çıkartmak olarak algılıyor hadi sen tartışırken güç yettir bu adama
-
Lotus bunu yazdıZoRKaYa bunu yazdıLotus bunu yazdıglaurung bunu yazdı
Din de serbest mi
heh işte bak adam bunu bile sorun çıkartmak olarak algılıyor hadi sen tartışırken güç yettir bu adama
yahu arkadaş bunu sen değil bi dindar küfürsüz tartışabilen ateistler olsa dese ona da aynısını derim beni tanıyan tanır. abuk subuk mesaj yazıp da millete saldırmayı bırak.
-
ZoRKaYa bunu yazdıLotus bunu yazdıZoRKaYa bunu yazdıLotus bunu yazdıglaurung bunu yazdı
Din de serbest mi
yahu arkadaş bunu sen değil bi dindar küfürsüz tartışabilen ateistler olsa dese ona da aynısını derim beni tanıyan tanır. abuk subuk mesaj yazıp da millete saldırmayı bırak.
demesinler bi zahmet tartışma gruplarında "İNANMIYOSAN DA SAYGI DUY OÇ" diyen adamlarla saatlerce küfretmeden tartışmamızdan biliyorum :)
-
renegadealien bunu yazdı
Bi kac gün dursun olmadı siyaset diye bölüm acarız
Siyaset bölümünün açılmasına bütün mantığımla karşıyım.
Eğer siyaset bölümü açılırsa forumun kalitesi düşdükçe düşecek her an.Normal konularda bile siyaset , din konuşulan bi toplulukta ; siyaset bölümünün açılması hiç olumlu bişey değil.Ortamdaki dostluk , kardeşliği olumsuz etkileyecek.E diğer forumlardan bizi ayıran özelliğimizide kaybetmiş olucaz ozaman.
Çok ikilemde kalınması durumunda bi anket oluşturulabilirir müridlerinde düşünceleriyle haraket edilebilir.Olmazsa zaten bölüm kaldırılır.Hoş kalın(;