folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Siyasi Partilerimiz..

Siyasi Partilerimiz..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek
    bence ortada biraz yanlis anlasilma var. hani benim haddime degil ama ikinizde forumda sIkca rastLadigim kisiLersiniz. smdi aLper demiski dehap tan emin degilm. antioksidanda demiski dehap in pkk yandasi oldugunu herkez biliyor eger bu konuda suphen varsa diger partiler hakkinda hic bi bilgin yok. yani bunda kotu birsey yok. cunku ortada gozle gorulen birsey var dehap pkk yandasi bi parti. buna aramizdada bi tek alper celiskili bakiyor bakmasininda bi sebebi vardir. bi bilgi vardir ortada. aciklar elbet bizlerede sebebini. sonrasindaki yazilariniz icin bence hic gerek yok yani pasif insanlarin uyeliklerinin gidecegi yere aktiv uyelerimizin kavgadan dolayi banlanmasi kimsenin isteyecegi birsey degildir. dmi arkadaslar ? hadi sarilip opusun barisin :) bi abi/kardes/dost/amca/dayi ricasi :)

tamam peki hersey guzel yasamdaki gunler gecici dostlar neki hersey ayni umutsa yalan yani bitebilir yani gorebilir seni bugun allah yani dogabilir icinde melek yada seni gorebilir bu gece seytan yani dogabilir icinde iblis
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Kelv1n
    haklısın Ben en çok nickimyokun düşüncesini merak ediyorum daha kalmamış yatıyo :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    :P

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Hypnotize
    yok be yanlış anların anti benim herzaman dostumdur TBT herkes kardeşimdir Bunu laf olsun diye değil yürekten söylüyorum sen bakma biz forumda da yazıyoz orda rahatdurmuyoz pm de atıyoz birbirimize :)) kimseye kızgınlığım felan yok ama sen istedin öpem bari mucjjjxxxx :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aforizma
    aforizma's avatar
    Erkek
    yaaw sokiim türkiyedeki siyasi partilere.... forumu işgal etmeye deger mi bunun iciin.. :))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    aforizma
    yaw sinir aldum tayipde tayip tayipci olduğum için değil sanki öbürleri temizmi ahanda hepsinin gerçekleri :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    mhp asla ve asla şehit aileleri üzerinden propaganda yapmamıştır.sayın devlet bahçelinin isteği üzerine ülkücüler asla sokaklarda olmayacaktır.ülkücülerin bir elinde klavye diğer elinde kitap olmalıdır demiştir syn bahçeli.
    ayrıca ülkücü gençlik ve mhp yandaşları sokağa inerse tam iner.80 li yıllardaki gibi.
    ayrıca dehap konusunda pkk yandaşımı deilmi die tereddüt içindeysen sana yuh diorum hoja.
    tkp ye parti gözüyle bile bakmıyorum.babamın işyeri istiklalde sürekli görüyorum onları.mal mal dergi satıolar arada bir bağrıyolar o kadar.
    anap ve dyp nin aq.merkez sağ dediler dediler ülkenin a.qoydular soydular soğana çevirdiler.

... sorcerer & musket ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    bosverin partileri oy zamanı geldiğinde ben hepsine oy veriyorum kimseye ayıp olmasın :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    kokainman
    :)) Sedece gülüyorum baba

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    yaw hacı partiler hakkında çok güzel yazmışsın ama dehap için emin değilim gibim bişey demişsin amma dehap mıdır hadep midir nedir o bok parti pkk nın önde gideni ayrıca sana pkk lı diyen yok ki hacı niye parlıyon hemen!!!
    bu leyla zana denen orospuda sanırım dehaplı ve ne dedi hatırlarsan "biz türk halkına ve pkk ya eşit uzaklıktayız" dedi bu ne demek?ben kısaca pkk lıyım demek.yani onların da ne bok olduğu belli...

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 3437 Toplam Mesaj: 29