""Siz Hiç ATATÜRK Posteri Görmedinizmi? -2- Bartın
-
o nasıl kaş öyle :s o nasıl göz öyle sanki kötü bişi yapmış ve kendini acındırır gibi baktırmışlar.
Mustafa Kemal Atatürk'e laf edenin tipini adam gibi yapmıyanın götüne benimkini sokarım.
-
rte nin resmini assaydınız bari yamuk herifler...işkembenizden element uydurmayı bırakın...
oraya Atatürk düşmanıyız diye yazsaydınız niyetinizi anlardık...Yazıklar olsun diyorum.
Ananız sizi sıçarak doğurmuş heralinden belli...Atasına küfreden Türk değil İnsan bile olamaz...
Google Atatürk Resimlerinden görsellerden şu resmin baskısını çıkaramayan cahil şeriat zihniyeti soyunuza tükiriyim.yokki burda afiş asan birisi hemen indirelim anasını sattıklarım yahu bilinçli yapıyorlar...
sormak lazım Atatürkün resimleri nerenize batıyor ???
-
ii de hayatınızda kaç kere Atatür kü gördünüz belki buna benzio ama sizin bildikleriniz yanlış
aslında buda diğerlerine benzio bi sorun yok bence...
-
lise kitaplarınada bakarsanız aynı manzara orada da var....
yanlız benim anlamadığım nokta bu adamlar atatürk'ü sevmiyorlar peki neden resimlerini kendi tiplerine uydurulmuş bir biçimde basıyorlar_?
-
Sanırım Uşaktanda Bartındanda Ressam Messam çıkmaz, Bu Olay bunu Kanıtlıyo başkada bi halt yok. Sizinde Büyütmenizi Gerektirecek bi durum yok, Vaziyet Tamamen Evlere Şenlik. :) Dramatik Komedimi diyim bende şaşırdım ama Gülmemek elde değil.
Kendisi Sağ Olsa O bile Vaziyete gülerdi inanın... Ama Sanmıyorum Kasıtlı yapılan bişeydir... Ama Uşaktaki Kasıtlılık Var Şüphesi Uyandırıyordu.
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------rte nin resmini assaydınız bari yamuk herifler...işkembenizden element uydurmayı bırakın...
oraya Atatürk düşmanıyız diye yazsaydınız niyetinizi anlardık...Yazıklar olsun diyorum.
Ananız sizi sıçarak doğurmuş heralinden belli...Atasına küfreden Türk değil İnsan bile olamaz...
Google Atatürk Resimlerinden görsellerden şu resmin baskısını çıkaramayan cahil şeriat zihniyeti soyunuza tükiriyim.yokki burda afiş asan birisi hemen indirelim anasını sattıklarım yahu bilinçli yapıyorlar...
-----------------------------Hocam öyledir veya böyledir demiyorum da haberi biraz dikkatli okuyalım...
Öğretmenevindeki tartışmalara yol açan posterin CHP Amasra İlçe örgütü tarafından asıldığı ileri sürülüyor.
-
işgaldeki hali sakın unutma Atatürk' e dil uzatma sebebsiz sen anandan yine çıkardın amma baban kimdi bilemezdin şerefsiz
-
bence bartındakiler abartmış biraz madem uşakta var bizdede olsun skandal yaratalım televizyonlara gazetelere haber
olsun demişler böyle bi haber çıkarmışlar.Gayet te Atatürke benziyo ufak tefek aksaklıklar var kabul ama abartılacak bir
şey kesinlikle yok.bence kasıt aranmamalı uşaktakindede yeteneksiz bi ressam yada yeteneksiz yandaş bi ressam demek
yeterli verilen tepkiler ceza nitelliğinde zaten.ceza verilmeli asanlar rezil edilmeli ama bir kasıt aranmamalı bence
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------rte nin resmini assaydınız bari yamuk herifler...işkembenizden element uydurmayı bırakın...
-----------------------------Hocam öyledir veya böyledir demiyorum da haberi biraz dikkatli okuyalım...
Öğretmenevindeki tartışmalara yol açan posterin CHP Amasra İlçe örgütü tarafından asıldığı ileri sürülüyor.
-----------------------------sahte atatürkçülerinde sahte dincilerinde alayının...Atatürkümüzü rahat bırakın !
-
öncekedinden iyi :)
bıyıklar aynı tayip :D