Siz Hiç Gördünüz Mü ?
-
gördüğün gibi herkesin uğraşcak bişileri var. meşguliyetleri var vs... senin ise hala hiç bişeyin yok.
birde nasıl bir yapın varsa artık sana yakın çevrendeki insanları bu hale getirmişin. veya harbiden senin kısmetine yakın çevrendeki insanların hepsi birden benzer tavır içerisinde sana denk gelmiş.onları veya kendini suçlayacagına bir dünya yeni fikir alcagına
birazcıkda olsun kendinle yüzleşip seni mutlu edicek kendi dogrularını bulsan. ama mümkünse bu dogrular diğer insanlara zarar vermesin. biraz uğraş amk hemen yaşamak istemiyorum triplerine girilirmi :)
-
Hobi edin. Bir şeylerle uğraşmak üzerinden yalnızım dostlarım yalnızım yalnız modunu alır.
-
La bu dünya ne kadar kötü olsada yok sevgilim yokmuş vs olsada yemişim hepsini .
iyiki anam babam kardeşim var . onlar bi yana dünya bi yana .
şuan ailemden uzaktayım hatta bi annemi arayayım şimdi :)
-
hocam hangi şehirde yaşıyosun ?iyi arkadaş olurum izmirdeysen tabi :D
-
gördüm gördüm şu anda bu postu atıyor size. aynı olaylar değil. tamamen yapa yanlız o saydıkların yok.
Ama hayat herşeye rağmen devam ediyor :)
-
aaa bu benim lan :)
-
Düzenli sevişmen ve her gün en az bir defa markete gidip sevgiline fıstıklı çikolata alman lazım. 1-2 haftaya birşeyin kalmaz.
-
Mukan bunu yazdı:
-----------------------------
Düzenli sevişmen ve her gün en az bir defa markete gidip sevgiline fıstıklı çikolata alman lazım. 1-2 haftaya birşeyin kalmaz.
-----------------------------Adam ciddi bişi yazmış şuraya yazdıgın şeye bak incisözlük vs değil burası ok
-
fivestar bunu yazdı:
Mukan bunu yazdı:
-----------------------------Adam ciddi bişi yazmış şuraya yazdıgın şeye bak incisözlük vs değil burası ok
-----------------------------Ben de ciddi yazdım. Önce bir düşün veya niye diye sor.
-
çevremi ben bu hale getirmedim onlar öyleydiler sadece işine geldiklerinde iyiler gelmediklerinde kötüler döt yalayınca iyi adam olursun doğruları söylersen kötüsün paran varsa iyisn yoksa kötüsün domalırsan iyisin domaltırsan kötüsün eğilirsen iyisin kırılırsan kötüsün ben eğilmek istemiyorum başkaları için de döt yalamam kimseye de yaltaklanmam ama soğudum insanların kıskançlıklarından aptallıklarından on çokta cahilliklerinden bıktım