folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Siz Hiç Gördünüz Mü ?

Siz Hiç Gördünüz Mü ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

gördüğün gibi herkesin uğraşcak bişileri var. meşguliyetleri var vs... senin ise hala hiç bişeyin yok.

birde nasıl bir yapın varsa artık sana yakın çevrendeki insanları bu hale getirmişin. veya harbiden senin kısmetine yakın çevrendeki  insanların hepsi birden benzer tavır içerisinde sana denk gelmiş.onları veya kendini suçlayacagına bir dünya yeni fikir alcagına

birazcıkda olsun kendinle yüzleşip seni mutlu edicek kendi dogrularını bulsan. ama mümkünse bu dogrular diğer insanlara zarar vermesin. biraz uğraş amk hemen yaşamak istemiyorum triplerine girilirmi :)

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odysseus
    Odysseus's avatar
    Erkek

Hobi edin. Bir şeylerle uğraşmak üzerinden yalnızım dostlarım yalnızım yalnız modunu alır.

Carlito nun Yolu yol değil.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

La bu dünya ne kadar kötü olsada yok sevgilim yokmuş vs olsada yemişim hepsini .

iyiki anam babam kardeşim var . onlar bi yana dünya bi yana . 

şuan ailemden uzaktayım hatta bi annemi arayayım şimdi :)

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

hocam hangi şehirde yaşıyosun ?iyi arkadaş olurum izmirdeysen tabi :D

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

gördüm gördüm şu anda bu postu atıyor size. aynı olaylar değil. tamamen yapa yanlız o saydıkların yok.

Ama hayat herşeye rağmen devam ediyor :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

aaa bu benim lan :)

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

Düzenli sevişmen ve her gün en az bir defa markete gidip sevgiline fıstıklı çikolata alman lazım. 1-2 haftaya birşeyin kalmaz.

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Mukan bunu yazdı:
    -----------------------------

Düzenli sevişmen ve her gün en az bir defa markete gidip sevgiline fıstıklı çikolata alman lazım. 1-2 haftaya birşeyin kalmaz.

Adam ciddi bişi yazmış şuraya yazdıgın şeye bak incisözlük vs değil burası ok

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

fivestar bunu yazdı:

Mukan bunu yazdı:

Adam ciddi bişi yazmış şuraya yazdıgın şeye bak incisözlük vs değil burası ok

Ben de ciddi yazdım. Önce bir düşün veya niye diye sor.

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

çevremi ben bu hale getirmedim onlar öyleydiler sadece işine geldiklerinde iyiler gelmediklerinde kötüler döt yalayınca iyi adam olursun doğruları söylersen kötüsün paran varsa iyisn yoksa kötüsün domalırsan iyisin domaltırsan kötüsün eğilirsen iyisin kırılırsan kötüsün ben eğilmek istemiyorum başkaları için de döt yalamam kimseye de yaltaklanmam ama soğudum insanların kıskançlıklarından aptallıklarından on çokta cahilliklerinden bıktım

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
Toplam Hit: 4554 Toplam Mesaj: 33