Siz Hiç Kendinizi Böle Hissettinizmi
-
arkadaşlarım yaklaşık paazar gününden beri kendimi çok kötü hissediyorum
pazartesi sabahı kalktım moralim bozuk nedensiz anlamsız ne yaptığımı bilmiyorum neden yapıyorum amacım yok yaşam bile benim için boş oldu işe gitmek istemiyorum evde durmak hiç istemiyorum dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla takılıyorum ama tekrar eve gitmek istiyorum sevgilimi özlüyorrum ama mesafeden dolayı yanına gidemiyorum onu aramak istiyorum ama saçma olucak gibi geliyor vazgeçiyorum artık s evdiğim nete bile girmek saçma geliyor yaklaşık 1 haftadır böleyim ama pzrtesiden beri daha yoğun bunlar yaşım 15-16 falan olsa diyicemki ergenlik dönemi normal ama yaş 251 atlattık böle şeyleri ne bilim bunu buraya yazdım ama neden yaptığımı bilmiyorum sadece paylaşmak istiyorum yarım edin hiç böle oldunuz mu?
-
yas 20 yanii
-
evet kendimi böyle hissettim.
aslında yanlış oldu kendimi böyle hissediyorum yazmalıydım.
neden die sorarsan
sevdiğim uzakta. ve aramamı engelleyen bahanelerim var.
tadım yok tuzum yok. yalan olmuşum yalan.
ne diym sana
kendi kendime diemiyom ama
sana diyim bari
koy g.tüne gitsin, düzelmeliyim die uğraşma. düzelirsin bi ay sonra
-
hemene hemen cogu zaman banada olur... bu hayttan tat alamamk bedne 22 yasındayım boyle durumlarda kenıdmı oyalıcak mesgule dıcek seyler bulurum oda olmadı oyun oynarım yad fılm ızlerım kotu seyler aklıma getırmem genelde bunları yapınca gecer tabı herınsanın farklıdır ben bole davranınca gecıyor... sıkma canını hersey gelıp gecer
allah kımseye tasıyamayacagı yuku yuklemez... -
Valla hoca ne desem bilmiyorum ki !Ben kendimi hiç o şekilde hissetmedim!
Seni eğlendirecek uğraşlar bulmaya çalış ne bilim işte, kendini bırakma! zamanla geçer inşaallah
-
tiago ne olur şaka yapıyorum de 1 ay boyunca bunu çekemem ben sevgilimden kaynaklanan bişi de değil bu anlamıyorum zaten neden olduğunu bir anlayabilsem sorunu düzelticem ama dedim ya nedensiz anlamsız yaptığım hiç bir hareketin davranışın nedeni yokmuş gibi ne bilim ya kötüyüm kötüüüüüüüüü
-
aynısı cogu zaman banada oluo nedenini bilmiyorum aynı senin gibi nie bole oldu nie gecmiyo hayat anlamsız bi hale gelio efkar basıo fln fln... ne diim umarım yakında gecer
-
demekki sadece bana olmuyormuş neyse bari buda bişi....
bazen diyorum hani böle haberlerde çıkar ya genç bir insan arkasında bir sır perdesi bırakarak intihar etti acaba onlarda mı bu durumda oluyorlar diye düşünüyorum ailesi çıkar ağlarlar çocuğumuzun hiç bir sorunu yoktu falan derler demekki onlarda böle çünkü düşünüyorum da hep böle olduğumda sanki etk kurtuluşu ölüm gibi geliyor ama bu kadar iradesiz değilim beni tek teselli eden ise düzelicek olduğunu bilmek ama bu seferki uzun sürdü.....
-
walla arkadasim sana soyle diyim; en basta nette cok takiliyosan bunun sonuclari olabilir ama tabii herkesde de seninki gibi etki yapmaz.. sanal alemin farkinda olup takildgin icin belli bi sure sonra dunyalari karistirmaya baslamis olabilirsin. fazla hayel kurma nette de fazla baglanma bol bol kitap okumanı da tavsiye ederim... fazla takma daha kotu olabilir.
-
sunyy2003 bunu yazdı:
tiago ne olur şaka yapıyorum de 1 ay boyunca bunu çekemem ben sevgilimden kaynaklanan bişi de değil bu anlamıyorum zaten neden olduğunu bir anlayabilsem sorunu düzelticem ama dedim ya nedensiz anlamsız yaptığım hiç bir hareketin davranışın nedeni yokmuş gibi ne bilim ya kötüyüm kötüüüüüüüüü
sunny2003 cüm şaka yaparmıyım hiç. sevgili diilse ne olabilir.iş mi değiştirtin, eş mi değiştir, ev mi değiştirdin. ne bilim abi vardır illaki bi sebebi. ben sadece ilk aklıma geleni söyledimdi.
bak sana tavsiyem, gerçi bi arkadaş yazmış zaten ama film izle, oyun oyna işe yarıyor. ama sakın ha sakın yalnız başına deniz kenarına vs gitmeyesin. kötü hissedersin kendini
üzülme ben sunny cim. dünya hali bu gelir geçer
-
istanbul sanki beni tanıyormuşsun gibi konuştun evet nette çok takılıyorum başına oturup 8 saat oturup kalktığımda kıçımı hissetmediğim olkdu + yemek yiyip tekrar oturdum sanırım o gün yaklaşık 14 saat netteydim en çok buydu hiç durmasam her gün 5-6 saat belki de haklısın bişiler yapmalıyım hayata dönmeliyim istanbul çok sağol