folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Siz İzmir"Limisiniz?

Siz İzmir"Limisiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vayhayvanvay
    vayhayvanvay's avatar
    Erkek
    bi gün tahribatçı izmirliler kordonda bi nargile tüttürelm be yaf.. walla şöle kafaları bulalm denize bakarak.. kızlarda war tabii etrafta.. OoOohh$$..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeriSaN
    PeriSaN's avatar
    Erkek

Doğma büyüme Ankaralıyım

Merkezinden olmasa da pek de güzel olmayan bir ilçeden, Ankaraya 76 km ve zamanında çok da sevdiim çovukluğumun geçti dostlarım, kardeşten öte dostlarımın olduğu bir ilçede doğdum büyüdüm.

Sonra İzmir'e taşındık (1,5 yıl falan oluyor)

Hiç de sevmemiştim alışmak istemediğim bir şehirdi benim için İzmir, İlk zamanlar üniversiteye yeni gelenler yok şurayı gezdim yok burda çay içtik, fün şuraya gittim, hafta sonu bilmem nerdeydim çok güzelmiş derken, Ben bizim ordaki gar çay bahçesini ve o günleri özlüyordum ve a.qorum İzmirinin diyordum.

Sonra yawaş yawaş geçti bu ısındım İzmir'e ve izmirlilere sonra sevmeye de başladım geç kalmış da olsam. Burdayken memleketimi elbette özlüyorum ama oraya gidince de İzmir'i hatırlamıyor değilim.

İzmir çok farklı bir şehir ne Ankara gibi soğuk (sadece hava soğukluğu değil insanlar da çünkü Ankara bürokrasi şehridir ve şair Ankara'yı yüzümde bürokrat gülümsemesi diye anlatır) ne İstanbul gibi karışık.

İzmir çok farklı bir şehir ve şu an ben de İzmirliyim diyebilirim ve İzmir'i seviyorum hele bu yazıyı kuduktan sonra İzmir'in benim için neler ifade ettiğini farkettim.

teşekkürler Athzai_Khaine(neyse fazla uzatmayım)

Dağlar Gışımış Yolcu Üşümüş Nasıl Edem Ben, Dağlar Harami Deşme Yarami PERİŞANIM Ben
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    eger bazi planlarim sasarsa antalya yi cizecegimi sirf yasamak adina :İzmir e yerlesegime kendime sozum vardi bunu yerine getiricem.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    illen ksk nin rezilliklerini dökecez dimi piyasaya başka türlü susmaz bu ksk liler alın: )
    http://www.zone-h.org/en/defacements/mirror/id=2840334/
    :))))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doruk
    doruk's avatar
    Erkek
    yensende yenilsende<<<<<<<>>>>>>> göz göz   göztepe        
Toplam Hit: 4359 Toplam Mesaj: 26