Siz Ne Kadar Hızlı Yazıyorsunuz

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Temmuz/2011
    Erkek

    adam, "birşey" i birlikte yazmış olaya kadar her şey güzelken orda bozduk =D

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2017
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı
    DE5TROY3R bunu yazdı
    KotomineKirei bunu yazdı

    zabıt katipliği için ben de bu siteden çalışıyordum. ortlama 150-165 arası gidip geliyorum. çalışınca daha da artıyor tabi

    Katiplik için hangisi önemli benden olurmu ?

     

     

    Hocam senden istenilen 3 dakikada 90 doğru kelime yazabilmen. Tabi bu yetmiyor, misal 30 kişi alınacak ise 10 katı başvuru alınıyor kpss puanına göre sıralanıyor. sonra bu 300 kişi klavye sınavına giriyor ve 3 dakikada minimum 90 yazmak şartı ile uygulama sınavı oluyorsun. Bu 300 kişiden de en yüksek yazandan itibaren 90 kişi yani alınacak personelin 3 katı kadar mülakata çağrılıyor. Gerisi ise referanslarına kalmış.

    Dayın varsa olur hocam, başka bir açıklaması yok. Daha önce 2 kez girdim, 13 kişi alınacak yerde 5. oldum mülakatta sorulan sorulara cevap verdim ama sonuç hüsran. Diğerinde 9 kişi alınacak, 6. oldum o da fiyasko. Nisan ayında bakanlığın mülakatına girdim ankarada o da fiyasko olacak büyük ihtimalle.

     

    Aynwn öyle. Daaaaşaklı bir dayıı dayı yoksa dinye daşşşaklı bir tanıdık falan bulman lazım. Bulamazsan 1. olman lazım ozaman mecbur alıyorla :D  Ha şöyle de bi durum var seni değerlendire mülakatını yapan kişiler senden üstün mü ? vallaha değil. Alayı mal mk. Devlet daireleri y*rak kürek adam kaynıyor. Biz de işte yırtınıyoruz ki bişiyler yapalım.


    next next next install
Toplam Hit: 4350 Toplam Mesaj: 13
deneme test write hızlı speed yazma