Sizce Almalı Mıyım? (Webmasterlar Yorumlarınız Gerekiyor)
-
Bir site var almak istiyorum. Bilgiler aşağıda.Sitenin açılış tarihi: 1 Yıl 1 Ay Oldu
Kategori, sitenin içeriği nedir: Forum -Genel
Günlük hit sayısı, kaynak link: 500-700 (BAKTIM BUGÜN 700 TEKİL var. HİTLERİN HEPSİ GOOGLE dan)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1+ Yıl
Banlı olduğu sponsor var mı: Adsense
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Yok
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok (Vbulettin-Lisansız)domain adresinin .com lusu 6 adet alt link almış.
ben aynı domainin .org lusunu alacağım. Sizce bu şartlarda en fazla kaç para vermeliyim?
popup reklamdan bile para kazanırım sanırsam..
-
Arkadaşlar biraz acil.
-
genel forum kurulmazda alınmazda. binlerce var gereksiz paranı daha ciddi şeylere yatırmalısın bence.
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
genel forum kurulmazda alınmazda. binlerce var gereksiz paranı daha ciddi şeylere yatırmalısın bence.
-----------------------------ucuz ama
-
Genel forum = Çöp forum
-
hocam 500 dolar bile versen 1 senede amorti edeceğini düşünürsen çok karlı. iş yerlerinde 10 seneden sonra kara geçiyosan o iş karlı sayılıyor ama web sitesinin bazı sakatlıkları olabilir tabi.
-
biliyorum artık bu tür işler yapılmaz ama ziyaretçisi çok iyi
üstelik 40 tl istiyor.
ne dersiniz 40 tl ye değer mi
-
eğer 700 tekil ciddi bi sayı 40 tl çok az değil mi sakatlık falan çıkmasın sonra hocam. Ben alsam alırdım en azından bi ayda kendini amorti eder sanıyorum =)
-
ndmylmz bunu yazdı:
eğer 700 tekil ciddi bi sayı 40 tl çok az değil mi sakatlık falan çıkmasın sonra hocam. Ben alsam alırdım en azından bi ayda kendini amorti eder sanıyorum =)
-----------------------------sakatlık çıkmaz hocam adam güvenilir bir üye.
domain taşıma ticketini açtık.
sistemin yedeğini alıp kendi sunucuma çektim.
tema yüklüyorum şu anda.
son 1 aylık istatistiğine baktım hem 650-700 civarı. şu nada 12 online var sitede.
aldım nihayetinde :D
-
hayırlı olsun. 40 lira hiç bişey değil. çok 40 lira kazandırır o site sana inş.
-
kartalkethuda bunu yazdı:
hayırlı olsun. 40 lira hiç bişey değil. çok 40 lira kazandırır o site sana inş.
-----------------------------isminiunuttum.com ve Licy.Net in reklamını katacağım. Başka da reklam katmam :D
bu siteden para kaznamak değil amacım. amacım diğer sitelerimi tanıtabilmek