Sizce Ben Ne Yapim Artik
-
arkadaslar simdi baktimda ben çok alanda bisiler biliyorum ama hep az az hiç biside uzman deilim :|
ne seviyorsan onu oku mantigiyla bissürü bölüme girdim neden? hiç bisi sevmiyorum ama merak edip giriyorum iste
sonuç olarak isletme, hukuk, muhasebe, iktisat, bilgi ve iletisim teknolojileri bölümlerine girdim iktisat hukuk yarim biraktim digerlerinde diploma var
sanirim bu sene londraya gidip ingilizce ögrencem "au pair" ile
simdi ilerde turkiyede yasamak istiyorum (fr'denim) trde neyde rabet var ne bölümde çalissam burda master yapim mi trde mi yapim veya direkt çalisim mi karisik isler bunlar :|
-
benim gibi ol :D en rahabet edilen benim alanım :D bak uzman oldum
tbt boş işler uzamanı

-
Ticarete kafan çalışıyosa her defasında vurguluyorum sex shop manyak para kazandırıyo :|
Yok ben tahsilli biri olacağım diyorsan, Türkiye'de tıp fakültesi mezunu olacaksın. Endüstri mühendisliğide bayağı popüler... Ama genel olarak olay sağlık sektörü üzerinde yoğun yani...
Eğitim sektörünü düşünme bile...
-
aynı sorun bendede war ama bu sadece okumak kısmında değil hayatın her bolumunde.. pc donanım-hack-php-asp-c-visual-karete-atıcılık-yüzme-vücut geliştirme-almanca-ing-fransızca- dj lik-oyunculuk-kısa film-su sporları-futbol-basket-voleybol aklına gelebilcek her bokdan biraz biraz aldım ama uzman oldugum (yani kendimi yeterli gordugum) hemen hemen hiç bişey yok.. nabsam bilemiorm.. bence sen hukuk oku.. ama uluslar arası hukukda geliştir kendini paranın a.q o derece yani..
-
muhasebeci ol :D işletme bitirmişsin zaten.
ne işin var burda, biz ora gelmek istiyoz sen bura :D
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------muhasebeci ol :D işletme bitirmişsin zaten.
ne işin var burda, biz ora gelmek istiyoz sen bura :D
-----------------------------,gayron gitme boşa :| nerdeyse sıçmaya bile vergi alcaklarmış :|
-
muhasebeci ol
-
Türkiyede bilgi ve iletişim teknoloji göze çarpar. yazılım kurslarına katılırsan yaparsan bişeyler kaparlar seni...
zaten aslonan herşeyi bilmek değil, birşeyi bilmektir.
-
abi muhasebecilik sarmadi beni ayrica sürekli ayni isleri yapiosun yaraticilik lazim biraz bence bilgi ve iletisim teknoloji alaninda ilerleyim ama birde yabanci dilleride gelistirmeye çalisiyorum fransizca ana dil ispanyolca ve ing yabanci dillerim yani teknolojide yabanci dilleride kullancagim bisi varsa :/
edit : ayrica burda kal demeyin burasi bildiginiz gibi deil hatta onuda baska bi konuda anlatirim :D
exca sie :|
-
Git evlen mk alla alla
-
ingiltere 2009dan itibaren au-pair la türkiyeden eleman alımını kapatacakmış :|