Sizce Böle Bişey Tutarmı
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------
seadog bunu yazdı:
Kendin sermaye koymadan bu işin altından kalkabileceğini düşünmüyorum.
Televizyon ciddi manada para ister. Ekibi, frekansı, alet edavatı falanı fıstığı.
Ayrıca kurdun diyelim halkın istediği programları yapabilmen için yine azımsanmayacak bir paraya ihtiyacın olacak.
Şahsı görüşüm insanlarında gel sana para verelim kur televizyonu diyeceğini sanmıyorum.
fox tv 4 milyon dolara kuruldu sanırım
-----------------------------Fox Tv
Smack Down, Raw Gibi Programlarla Parayı Kırdı Yoksa Çekileceği Yok O Tv'ninde =|
-
Bir vatandaş erotik program ister diğeri dini program ister başka bir tanesi futbol ister hangi birini vereceksin bu programların halk dediğin oluşumda sapığından tut en muhafazakarına kadar adam var ?
-
seadog bunu yazdı:
Hacım 4.000.000 $ parayı toplayabilecek misin?
Zamanın da bulunduğumuz şehirde ilk özel televizyonu babam kurdu oradan biliyorum zahmetli ve masraflı bir iş olduğunu.
-----------------------------5-10 tane bi kız bulduk mu nasıl toplanır o para :)
-
flybatwin bunu yazdı:
bir tv kanalı açmak için halktan para toplasak ve bu kanal halkın istediği programlar olacak desek kampanya tutarmı ??? bide site açsak ne olur sizce arkadaşlar..
bullshit . halkın istediği programlar zaten izdivaç programları sen neden bahsediyosun hacı . -
Sendeki de akıl Hoca millet tvden menun aşk-ımemnusu izdivacı yaprak dökümüydü sana niye para versin istediğini izliyo zaten :D
-
Hayallerdemisin hocam (:
-
millet digi turke d-smarta para veriyor. ama
-
flybatwin bunu yazdı:
Daha kalite izlemek için , maçları izlemek için aynı şey mi ilahi sende. -
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------İlahi sürahi :=)
-
Hocam arz / talep meselesi..
o begenmedigin programlari insanlar izliyor ki her geçen gün bir başka tv kanalı bu tip bir yayın yapıyor..
ve halktan para toplayarak bu iş olmaz. kimse para vermez yani :)