folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Sizce Böyle Bi Olayda Söylenecek En Kapak Söz Ne Olur ?

Sizce Böyle Bi Olayda Söylenecek En Kapak Söz Ne Olur ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

o elemana değilde sana bi çift sözüm var =) çok feci koymuş, içerlemişsin=)

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Burada başlık açmak biraz içini rahatlattı mı bari :)

Fazla kullanılmış ":)" karakterleri zordasın galiba :))

Solak Cerrah
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

yazdığına pişman oldu bu arada o.çocuguna yazmışsın bence de sana koymuş bu olay.. Bu arada sen kız hakkında nasıl laf yapınca bişey olmuyorda o cocuk evlenınce o.çocugumu oluyo bence sana fena koymuş

Zamanı durduramazsın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

içinde patlamış içinde :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Senin durum "gün gelir devran döner, horoz dömelir tavuk gömer" durumuna dönmüş.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

Dj_DooM3 bunu yazdı:
    -----------------------------
    birde bu yaptiginla övünüyormusun :S

+1

+..

bence bu arkadaşın kızdan hoşlanmış yıllarca ama senin kalbini kırmamak için bir şey söylememiş, sendende ayrılınca doğru zaman bu demiş. 

senin yaptığın'ı tasvip etmedim açıkcası...

"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

en azından çocuk delikanlılık yapmış sevdiğini alıyor amk senin gibi yavşakça yaklaşmamış olaya sende öle çavuşu tokatlarsın 10 sene sonrada

hiç dokunulmamış kız oğlan kız alacağını zannedersin alırsında ama orası hariç heryerine almış heryerini vermiş olur... İlahi adalet diye birşey var

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

Kime olsa koyar sonucta sevmesen bile ama, evlenen eleman nasıl kabul etmiş o ayrı mesele, delikli naneyle evlenme meselesini geçtim, hatırlamıcakmı karısını öperken o ağıza daha önce veren adamları :| ayrıca her zaman ilk sken özel olarak kalıcak, o kız ilk kez kendini o adama vermiş, istediğin kadar modern ol hayatta bakire olmayan ve daha önemlisi namslu olmayan bir kızla evlenmem. 

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    discoteam_487
    discoteam_487's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:

içinde patlamış içinde :D

yok dostum ne içimde patlıcak ondan sonra bi sürü kızla çıktım ben sorun degilde cocugun annesi ve babasıda biliyodu a.q. :) demiyormu bunlar bizim oglan 2. el malzeme kullanıcak diye :))

Bu ALemde Kralda Kuralda Tanımam
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

bak beyim, sana iki çift lafım var. koskoca adamsın. paran var, pulun var, her$eyin var. binlerce kişi çalı$ıyor emrinde. yakı$ır mı sana ekmekle oynamak? yakı$ır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu karda kı$ta sokağa atmak, aç bırakmak. ama nasıl yakı$maz... ben bo$una konu$uyorum. sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalı$ıyorum. hıh... sen... büyük patron, milyarder, para babası, fabrikalar sahibi... sen mi büyüksün? hayır biz büyüğüz, biz. sen bizim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç. gözümüzde pul kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne oğluma, ne de gelinime hiç bir $ey yapamayacaksın. yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizleri. çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun?! dokunma artık aileme. dokunma bizlere. dokunma oğluma, gelinime... eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemi$ olan ben, yaşar usta, hiç dü$ünmeden çeker vururum seni... anlıyor musun? vururum ve dönüp arkama bakmam bile..."

budur

le le le sakine
Toplam Hit: 4202 Toplam Mesaj: 28