Sizce Bu Laptop'u Almakla İyi Yapmışmıyım
-
arkadaşlar dün ancak ki gelebildim eskişehire nese media marketten laptop husoma gitti indirim varmıs o gunluk bende aldım önce sistemi sonra da fiyatını yazıyorum aşağıya..
markası dell
intel core i30 cpu
2.15 ghz
2 gb ram
512 mb paylaşımsız ekran kartı 64 bi işletim sistemi
Dvd rw
500 gb hard disk
fiyatı 1450 liradan 1200 e inmiş su anda tekrar eski fiyatına döndü..
herhangi bi amacım yok yani amacımı işimi görsün yeter zor programlar çalıstırmayacağım.. -
hiç anlamam bu işlerden :) ama güle güle kullan hocam..
-
saftiriksincap bunu yazdı:
-----------------------------
hiç anlamam bu işlerden :) ama güle güle kullan hocam..
eyvallah hocam sağolasın =)) -
Hayırlı olsun almışsın artık ihtiyacın varsa iyi yapmışsın :)
-
Biraz Tuzlu Geldi Bana...
-
ya 1100 e toshiba vardı aslında görünümü pek iyi dğeildi neyse görevlilerle konustukta falanbayagı özellik olarak düşük ve marka parası ödediğimizi söylediler
-
fatihari41 bunu yazdı:
-----------------------------ya 1100 e toshiba vardı aslında görünümü pek iyi dğeildi neyse görevlilerle konustukta falanbayagı özellik olarak düşük ve marka parası ödediğimizi söylediler
Toshibalar hantal makinalardır hocam boşwer iyi yapmışsın fiyat normal yalnız ne çok vermişsin ne az güle güle kullan. -
HiyarliBaba bunu yazdı:
fatihari41 bunu yazdı:
ya 1100 e toshiba vardı aslında görünümü pek iyi dğeildi neyse görevlilerle konustukta falanbayagı özellik olarak düşük ve marka parası ödediğimizi söylediler
Toshibalar hantal makinalardır hocam boşwer iyi yapmışsın fiyat normal yalnız ne çok vermişsin ne az güle güle kullan.
bende böyle düşünüyorum :)) -
DELL bazı dönemlerde Türkiye için inanılmaz indirimler yapar ancak bu DELL indirimi değil sanırım mediamarkt indirimi ancak fiyat çok çok uygun olmasada iyi bir fiyat... Bende 2 ay önce i7 işlemcili notebookumu 1430 liraya almıştım
-
çok fena geçirmişler :P,
şaka tabi
-
fiyat hakkında birşey diyemem ama laptop yerine ( eğer evde kullanıcaksan) desktop al daha iyidir bence daha ucuz geliştirmesi daha kolay olur
şu anda almış olduğun bence iyi bi pc