Sizce Bu Modem Yanarmı
-
Aynısı bendede var sorunsuz kullanıyorum gece gündüz açık bişey olacağını zannetmem
-
bende de tp-link var 2 yıldır neredeyse hiç kapanmadı. wireless i de 3 cihaz kullanıyor. ısınmıyor bile.
-
Çalışma Sıcaklığı: 0℃~40℃ (32℉~104℉)
Saklama Sıcaklığı: -40℃~70℃ (-40℉~158℉)
Çalışma Nem Oranı: 10%~90% yoğuşmasız
Saklama Nem Oranı: 5%~90% yoğuşmasız -
eğer arayüzün hali o ise en alttaki değerler yok yani internet yok.
-
benim modem 1 senedir full açık daha hiç elektrik kesilmedi
benim evden daha 4 eve gidiyor internet : )
hiçbişey olmaz rahat ol hacım
-
sorun olmaz modem yanacak kadar ısınmaz herhalde
-
bende iki modem var birini dağıtıcı olarak kullanıyorum üst üste bunlar 2 yıldır sorun yok. baya sıcak ama
-
Hocam ttnet'i ara internet sürekli kopuyor de. Modemi kapatıp açın dediğinde yeniden başlatırsın, ışıkları yanıyormu diye sorarsa en altta N/A olan yerlerde değer görene kadar "dsl ışığı yanıp sönüyor, internet ışığı yanmıyor" dersin :)
-
Balyoz99 bunu yazdı:
-----------------------------Hocam ttnet'i ara internet sürekli kopuyor de. Modemi kapatıp açın dediğinde yeniden başlatırsın, ışıkları yanıyormu diye sorarsa en altta N/A olan yerlerde değer görene kadar "dsl ışığı yanıp sönüyor, internet ışığı yanmıyor" dersin :)
-----------------------------akşam aradık çaldı açan olmadı ttnette internet 2 saat yok 10 dakika var sonra tekrar ne yapcaz bunla ?
-
eyw hocam yanma konusunda sıkıntım kalmadı sayenizde bide şu durmadan kesilme sorununu çözersem tamamdır :)