Sizce Bu Resimdeki İnsanlar Kim ?
-
mrtctn_ bunu yazdı:
-----------------------------bill gates bu ınsanlarla beraber mıcrosoftu hazırlarken gunde 17-20 saat arası calısıyormus..bıde herıf ustune uni. terk etmıs iyi cesaret ve muhtesem bır caba
helal olsun herıfe..
-----------------------------
unix ondan önce çıktı ilk bilgisayarlarla nerdeyse.Onlar daha çok çalıştı.Ancak maalesef insanların genel felsefesi olan zikersen sevilirsini benimsemediler.Mac os vardı kraldı neden widnwos önüne geçti ne yaptı hırsızlık...Windows kolay, hazırcı tıpkı insanlar gibi.Uğraşmayı sevmeyen insanlar direk widnwosta kalıyor oyun vs.. için onlarda kalsın windowsta zaten.
Şu var windows o kadar iyi mac te o kadar kötü ne yaptı?Windowsun daha kayıt edilmeyen belgeleri kaydet diye sormadığı dönemlerde macta hayvan gibi grafik kasıyorlardı.Ne oldu neden böyle oldu?
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
Doğuhan'ın ailesi
zuhahahahah:D -
bu ne la tiplere bak... Bennetton colors portresi gibi olmuş amk...
-
edit: [Buzul]
-
Çat diye Çatlayacam, Birader Bizimkiler daha beter saçmalamadan ver şu cevabı Kim Bunlar... ?
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
Doğuhan'ın ailesi---------------------------
AHAH HAH AHHA HAH
-
sağ en altaki adam c yaan adam diye biliyom resim deki tiplere bakıp karekter tespiti yapmayın arakadaşalar adam lar su anda dünyanın en zengin şağsiyetler listesinde ve gercekten kafaları çalışıyomuş adamların ....
yanlız teyzeyi fazla gözüm tutmadı ama çakmaktaşlarada onların korkunç bi komşuları vardıya onların küçük kızlarına beniyo :)
-
lan koskoca microsoftu bunlarmı yapıyo bea :D ben başka bişe kullancam :D
-
bir metal grubun kurucuları herhalde :D yada cok fakir insanlar hepsinin saçları uzun parasızlıkdan kesememişler:D
-
bilmem siz de öyle misiniz ama ben bu tür resimlerden tırsıyorum yaa. sanki birden hareketlenecekler mi diye heyecanlanıyorum. şüphelendiğim her resme bakmadan evvel uzantısının gif filan olmadığına dikkat ediyom ona göre rahatlayarak bakıyom :) bu resim jpg amma bundan da biraz tırstım :D psikolojim bozulmuş aq.