SİZCE BU SİTE KAPAĞI NASIL?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Erkek

xtlan bunu yazdı:

kendini zeki saniyorsun sanirim :)

bacım kafayımı yedin?   Lipsum yazısı zaten bedava dağıtılan ve webmasterların hizmetinde olan bişeydir..

kendimi zeki sanmıyorum çünkü zaten öyleyim... sen kendini zeki görmezmisin? ben aptalım dermisin?

Kapak koyduk yorum istedik polemiğe bak Allam ya...

Sen Yenisin Galiba...... ۩ шшш.ŢдћяỉБהּŢ. םכм ۩
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek
    a dostum yapma hadi? biraz daha düzgün bişeyler denesen!! şöyle senin clasına yakışır bişey!11

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    designer sırf biri atlasın ona diye yazmıştır onu kesin. xtlan sende atladın. ben bi ara şey düşünmüştüm. lan her tamplatete bu adam var kimlan bu bukadar design yapıyo diye arattırıp bulmuştum bu siteyi. lan designer bana bide site tasarımı yapsana. logo çok güzeldi. param yok işsizim :(

ftw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Beyler lorem ipsum dolor, grafik tasarim dunyasinda bir gelenek gibi kullanilmaktadir "asdsasdf sa fsdf " yazmakdan cok daha güsel durur.

Şimdi seni mantıkla yaklasirsak dunyadaki bütün templateleri ayni adam yapmistir gibi bi sonuca cikariz bole bişe yok tabiki. bi tasarimci olarak designer zaten o seyi araklayip o yazilari da degistirecek yetenege sahiptir.

Ya adami gözümle görmesem bende inanmam da hakkaten özcan oyle bir adam ki tek eliyle o tasarımı yapar obur elliyle de yoyo cevirir.

ben özcani (designer) ilk gördüümde ipneden biraz fotosop kaparim die nasi cizdini seyrettim, adam zaten herseyin shortcutlari ezberlemis göz acip kapayana kadar ordakinden daha güzel bi tasarim yapti bi skim göremedim. Tanıdığım en sağlam tasarımcılardan biridir. photoshopda en iyisidir.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

http://www.lipsum.com/feed/html

5 paragraflık yazı lorem ipsum'da...

aynı yazdır yani standarttır bu...

Designer harbi profesyonel bu konuda ona diecek bişey yok...

Yanlız designerin kızdığım yani, yeni başlayanlara yada bişeyler yapmak isteyenlere destek yerine köstek olması...

Tamam abü senin iyi olmana kimsenin bişey dediği yok.. Ama bilgilerini paylaşsan yada yıkıcı olmak yerine yapıcı olsan cokdaha güzel olacak eminim...

Sanıyorum kendi atasözümü yaptım, kaynak belirterek kullanabilirsiniz. 10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Not : Söyleyeni belli olduğu için(Ben) atasözü değil, özlüsöz oluyormuş, dolayısı ile kendi özlüsözümü yapmış oldum :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rawkmetal
    Rawkmetal's avatar
    Erkek

bence güzel olmuş

Tahribat Duvar Kağıtlarındada Zaten Çizerim Kralını Tanımam İmajı Var

Kralına Tang Yani :P

ama Templateyi andırmış yani yalan olmasın. yazılar fln ingilizce ya o bakımdan :D

edit : Bende Öğrencim  :)

dünya yan geldi. dalganıza bakın...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

http://www.lipsum.com/feed/html

5 paragraflık yazı lorem ipsum'da...

aynı yazdır yani standarttır bu...

Designer harbi profesyonel bu konuda ona diecek bişey yok...

Yanlız designerin kızdığım yani, yeni başlayanlara yada bişeyler yapmak isteyenlere destek yerine köstek olması...

Tamam abü senin iyi olmana kimsenin bişey dediği yok.. Ama bilgilerini paylaşsan yada yıkıcı olmak yerine yapıcı olsan cokdaha güzel olacak eminim...

neye kızıyon rene?? köstek oluyorum demek öylemi?

Herif ortaya alın ben den size müthiş tasarım diye çıkıyo... altına DİJİTAL SANATLAR diye yazı yazıyo resmin.. Adama yaptığının yorumunu yapıyoruz.. şunları yap diyoruz. adam "sen kendi işine bak len" dio bana:)  şimdi ben böyle diyen adamı yerin dibine sokmiimde napim söyle bana.. 

ne yapaydım adama "özür dilerim kardeş beni yanlış anladın dur kızma nolur"  mu diyim!!

bak bakalım köstekmi oluyoz tebrikmi ediyoz...
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=12454

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Erkek

designer harbiden designer sın yani tebrikler ne diyim.

bir imzam bile yok
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Erkek
    codermc bunu yazdı:

designer harbiden designer sın yani tebrikler ne diyim.

eyw saol dostum..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Erkek
    darksdantes bunu yazdı:

Kardeş İyi güzel diyorsunda Bu Bence kesinlikle Hazır template Belli Oluyor çünkü ve daha öncedende gördüm.Bir kez photshop Screen'e bende yapıştıtırım Template monsterlar mesela Swf yerine fla değil bazen Psd yani photoshop koylar çabuk değişiklik olsun buraya gelip ben yaptım diyim böyle herkesi kandırma lütfen

Saygılarımla.

al işte.. illa çıkar biri senin emeğini sker atar iki kelime ile..

OLN NİE KABULLENMİYOSUNUZ TÜRKLERİN BÖYLE BİŞEY YAPABİLECEĞİNE!

AMMA YABANCI YALAKASI OLMUŞSUNUZ LEM!   ADAMLAR YAPINCA ÇENENİZ DÜŞÜYO BİZ YAPINCA ÇALMIŞSINIZ OLUYO..

LEM SIĞIR YUKARDA Holyone (tahribatın admini )  NİN YORUMU VAR GİT ONU OKU ONDAN SONRA KONUŞ!

"BENCE HAZIR TEMPLATE " DİYECEĞİNE BUL AYNISININ LİNKİNİ KOY YİYOSA! BOK ATMAYA GELİNCE 1 NUMARASINIZ A.K.!

SEN GEL İKİ DAKİKA BENİ BİL BAŞINDA SEYRET YUKARDA SÖYLEDİKLERİNİ KAĞIDA ÇIKIŞ ALIR O KAĞIDIDA YERSİN!!

Toplam Hit: 19380 Toplam Mesaj: 71