Sizce Doğrumu Bence Değil. Kitap Okumak
-
-
oha leyn ammada abartmışlar 13.000 kişiye bir kitap düşüyomuş , yok 70.000.000'na 1 kitap düşüyo . .
-
gayette dogrudur.
bikere kitaba vergi koyan tek ülke türkiye. kitaptan ötv alınması, kitabın zenginlerin süs ve hobisinden öteye göremeyen pek kasımpaşalı amcaların hissiyatlarının göstergesi olsa gerek..
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------gayette dogrudur.
bikere kitaba vergi koyan tek ülke türkiye. kitaptan ötv alınması, kitabın zenginlerin süs ve hobisinden öteye göremeyen pek kasımpaşalı amcaların hissiyatlarının göstergesi olsa gerek..
-----------------------------
biz bundan okumuyoz işte..kitaplar cok pahalı kardesim :P -
kitapta şu an vergi olmasa gazete alır gibi kitpa alıcaz!
abi hea şu var 10 milyon kitap al oku diyenler var..Burdada çıkarsa çok güzel vidoe koyarım evimdeki kitaplardan.Php 200 sayfalık kitpa 20 kağıt, 30 kağıt, ajax 20 kağıt ne lan bu ??
-
yaw bu resmi araştırma..resmi araştırmalarda resmi kaynaklara dayanır...yani bnun içinde korsanlar dahil değil yaklaşık 5 kitap okudum 5 i de korsandı ...ben ve benim gibiler bu istatisliğe dahil edilmemiş ondan bukadar hayvansı bi fark var.
-
doğru abi okuyomuyuz? en azından eskiden hocalar tarafından verilen 100 temel eserden tekini bile okumamış insan bolluğu içinde yaşıyoruz
-
Japonya'da korsan kitap yokken,
Bizde var...
-
100 temel eseri baz alan herkesin taa :) ben bi kaç tanesine yeltendim iğrenç... tek kelimeyle iğrendim. onlar yüzünden bi süre kitap okumadım.. herkesin tarzı farklıdır ve ben o 100 temel eserin çogundan nefret ediyorum :)
-
çok saçma :S kitap okuyunca xx kişiye bedelmi oluo ...
not : bu arada japon kızlara hastayım :| bi tane bulamadım ona yanıyom :|
-
hacı buldugun kitabı affetmeyeceksin okuyacaksın walla. 20 yaşındayım 2000 e yakın kitap okudum. faydası saymakla bitmez evimde bi oda tamamen kütüphane ve bu yaşıma ragmen her konuda herkesle her seviyede tartısabilirim