Sizce En Güzel Metal Veya Nu-Metal Grubu Hangisi?
-
sizce en güzel metal veya nu-metal grubu hangisi?
-
bence böyle bir sınıflandırma yapılması pek mümkün değil... herkes farklı şeyleri sever ve bu yüzden en iyi diye bir şey yoktur. ben o kadar grup dinledim ama en iyisi dedin mi ben de susarım... en iyi dediğimiz bir başkasının en kötüsüdür. bizim farketmediğimiz hatalarını başkaları mutlaka görüyordur. ama sen stiyosan kendi en iyini yaz, olsun bitsin...
-
cok dogru söylemişssin negative.ekelyebilecegim iki üç sey sadece grup isimleri oldu.sanata deger vererek metal müzk yapanlar arasında hemen therion ve dream theater, bide anathema derim ki opeth i seviosan anathema nın eski albumleri de seversin heral..
Saygılar -
icq avatarın altında var abi..76522676
Görüşelim tabe ya.. -
limp bizkit papa roach linkin park vs...
-
Yada Rapcore die satilan tur!..olabilir ikiside..nu-metal e en iyi ornek müzikal açıdan tabii System Of A Down..onnarda siyasi bakiimdan celiskideler.yada insnları kandırmaya calisiolar..ilk albumlerinin arkasindaki yazıyı okuduktan sonra vay be dedigimi hatirliorum ama o kadar emperyalist karşıtı laflar ettikten sonra..ister istemez showbusiness icersinde olduklarını farkettiler..e biras gec oldu tabe..simdi hala ermeni soykırımı vs die haykırıolar..guluncler bu acıdan ama muzikleri cok ii bence.en azindan kotunun iyisi.
Bu arada Sum41 ve dier bilindik punk gruplarindan hiç hazetmiyorum.Yok zaten Punk'ı sevmem bunnar da iice icine sıctı..
Tabi baskalari sevebilir ben lafim sevenlere deil yane.
Zevk&REnk yada herneyse.. -
ben de system of a down derim
-
bencede :)
-
ya aslında bence iyi metal grubu yok ama heavy metal olarak dersek black sabbath benim icin en iyilerdendir zaten nu-metal de dinlemem ve nefret ederim ..
-
Soad ii ya.
Ama disturbed ve godsmack de cok cok ii.ozellikle godsmack.hic taviz vermio.gayet kaliteli ve sert musicc..
bi de bir zamanlar ugly kid joe die bi grup vardı hatırlayan warmı?..
alakası yok nu ile filan ama ne biliym garipti onnarda..ya sevion ya nefret edion klasiklerinden..
Ha bide Soad-innervision dinlenmesi lazım derim.. -
en iyi metal grubu
Ankaralı Turgut ve Saz Arkadaşları
Toplam Hit: 6525 Toplam Mesaj: 25