folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sizce Ermeni Sorunu Nasıl Çözülür?

Sizce Ermeni Sorunu Nasıl Çözülür?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek

obamanın soykırım diyip dememesi ne kadar önemli bişey derse ekime demesse :)

cumhuriyet kurulduğundan beri bu hükümet yok ermeni sorunuda yeni bi mesele değil anlayacağın hükümet gitsede bişe değişmez

kesin çözüm herşeyi kabül etmek

Türkiyenin yararına olan çözüm tabiki dosthane tavır sergileyip iddaları kabul ettirmemek

bana kalırsa bu konu türkiyenin kamburu ülkemize karşı kullanılan bi koz zaten bi çok ülke bu yüzden kabül etmiyo ermenilerin iddalarını sıkıştıkları zaman kullanıyolar bize karşı peşin kabül etseler kendi zararlarına 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocak33
    kocak33's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=WpOngA2LoRk&feature=related     

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

la soykırım yapsak 1 tane ermeni kalır mıydı dünyada :D

en uygun çözüm ortak tarih komisyonları kurulması.ama ermeniler ona da karşı çıkıyor.çünkü palavra olduğunu herkes görecek..tek çözüm ortak komisyonla dünyaya anlatmak.tabiki bu iş siyasi istikrara ve güce bakıyor..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

ermeni sorunu aynen hükümetin yaptığı gibi çözülür.

ermenistan'dan yolcu geçmeyen, paris'de, newyork'ta şarap yudumlamaktan, ermenistan'ın fakirliğini sorunlarını bilmeyen, kafayı sadece soykırım yalanına yoran ermeni diasporasıyla değil, direkt olarak ermenistan hükümetiyle ve ermeni halkıyla diyaloğa geçmek, bu hükümetin belki de en önemli atılımıdır.ve başarı olacağınada inanıyorum.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

1903 bunu yazdı:
    -----------------------------

ermeni sorunu aynen hükümetin yaptığı gibi çözülür.

ermenistan'dan yolcu geçmeyen, paris'de, newyork'ta şarap yudumlamaktan, ermenistan'ın fakirliğini sorunlarını bilmeyen, kafayı sadece soykırım yalanına yoran ermeni diasporasıyla değil, direkt olarak ermenistan hükümetiyle ve ermeni halkıyla diyaloğa geçmek, bu hükümetin belki de en önemli atılımıdır.ve başarı olacağınada inanıyorum.

-----------------------------

Diger bir deyisle " Obamanin soyledigi " gibi cozulur diyorsun yani  ...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    QnX
    QnX's avatar
    Erkek

bu sorun deil soruncuk, soruncuktan öte hiçbişi . topunu yakacan ibret olsun diye..!

Şeytana kızma, bi iyilik yap o sana kızsın...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Avrupa piçleri ermenileri sözde öldürüldüğünü iddia ede dursun.

o kadar namussuz pisliklerki tecriti Atatürk yaptı diyecek kadar piçleşmişlerdir.

http://www.facebook.com/groups.php#/video/video.php?v=1072035679999&ref=nf

üstteki videoda Atatürkün ermenistanada kürdistanada Ankara anlaşmasıyla Hayır dediğini apaçık belirtilmiştir.

fakat görülen o ki teslimiyetçi hükümetler amerika avrupa baskısıyla bunları kabul ediyor ve Türk milletine yalan söylüyorlar.

Bu ülkenin insanının ekonomik yaşamını düşünmeyip ermenilerle yatıp kalkan ıraktakilerle yatıp kalkan bunları amerikanın yaptırdığını görmeyecek kadar kör olmayın. Başı dik bir ülke olunsaydı kimse emir vererek işler yaptıramazdı.

hea ermeni sorunu demişsin sahi. ermeni sorunuda kürt sorunuda asla çözülmez...görürsünüz.

liseye mi geçtin naptın okulu bakiyim. dayının 1 numaralı adamı son maça gelmedin öyle olsun :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

Ermeni sorunu mu ?   

Enteresan geliyor bana, ben  hiç sorun gibi görmüyorum onları daha doğrusu  Ermeni soykırımı var diyenleri  dikkate almıyorum bile  çünkü ben böyle bir şey  olmadığını  biliyorum şayet  olmuş olsaydı  bile  100000% dedelerimin bir bildiği  vardır  yapmışlardır derdim. 

Hem bir kere  geçmişte  böyle bir şey yapmış olsaydık bu gün böyle  fevri bir çıkışla bize soy kırım yapıldı gibi adi iddialar ortaya atma cesareti gösteremezlerdi, neden çünkü ..t isterdi.  Ama çok istiyorsalar seve seve yaparım.

Not: Burada bütün Ermenilerden söz etmiyorum elbette ak ile karayı ayırıp sözlerimi  ortalığı germeye çalışan asalaklara karşı ithaf ediyorum. Benim er < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> meni vatandaşlarımız ile  bir sorunum yok ne güzel kardeş kardeş geçiniyoruz, olması gerekende bu zaten.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

çözülmez..

Boş İşler Uzmanı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek

"ermeni sorunu die bişey yoktur"  bak nasılda çözüldü ....

herkez kafasına bu nu sokarsa sorun die bişey kalmaz ...

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
Toplam Hit: 7186 Toplam Mesaj: 36