Sizce Forumca Takip Ediliyormuyuz ?
-
decameron bunu yazdı:
-----------------------------
Evt arada izleniyor
Kim, nasıl, nerden biliyorsun... ?:) -
Detay veremem kusra bakmayın :]
-
kesin eminim bundan arada bakıyolardır.
-
Gidip ak parti filan takip ettirmiyordur... yoksa şimdi ye kadar dayanamazlardı...=)
Neyse internet bağlantılı gizli örgütler var ... ama bunlar kimdir nasıl yapıyorlar bilmiyorum ...
İnterpol var ... yaw var işte ... ama türklerin az sayıda vardır diye düşünüyorum çünkü bu konu hakkında zayıfız -
ergenekon iddianamesinde adımız geçti geçeli izleniyoruz diye doğruluk payından zerre emin olmadığım ama milletin içine yine de kurt düşürebilecek nitelikte bir iddia atıp kaçıyorum =))
-
Davos bunu yazdı:
Neyse internet bağlantılı gizli örgütler var ... ama bunlar kimdir nasıl yapıyorlar bilmiyorum ...
İnterpol var ... yaw var işte ... ama türklerin az sayıda vardır diye düşünüyorum çünkü bu konu hakkında zayıfız
internet bağlantılı gizli örgütlermi oda ne yaww. -
len boşverin izleyeninde a.q izlemeyinde salla :)
netde DJ_Alper in öz geçmişi diye kim arama yapıyo çok merak ediyorum bi bulamadım :)
-
Arkadaşlar artık yeni çıkarılan yasalara göre internette yayımlamamanız gereken resim video döküman vs.. yayınlarsanız tüm yükümlülük size aittir. ve bir mahkeme önünde her türlü internette yayımlanan bilgi "kesin delil" olarak kabul edilir. Savcılık izni ve mahkeme kararı ile dünya üzerindeki tüm internet siteleri izlenebilir. Tüm IP adreslerine ulaşılabilir. İstediği kadar gizli olsun. İnternet dünyası ilk yıllarda kanunsuz yasasız özgür bir ortamdı. Artık öyle değil. biliyorsunuz tüm büyük şirketlere de internet sitesi olma zorunluluğu getirildi.
eski oturduğum mahallede yaşayan bir adam msn üzerinden birisi ile konuşurken pkk terör örgütü lehine propogandalar yapmış karşısındaki kişi de bu konuşmaları kaydedip savcılığa başvurmuş ve adam şu anda hapiste.
yani internet dünyası şu anda izlenmektedir. Gördüğünüz üzere mahkeme kararı ile uygunsuz içeriğe sahip olan siteler ya tamamen kapanmakta ya da Youtube gibi sadece türkiyeden direk erişimi engellenmektedir. Proxy değiştirerek bu sitelere ulaşılabiliyor fakat bu da bildiğim kadarıyla yasak
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar artık yeni çıkarılan yasalara göre internette yayımlamamanız gereken resim video döküman vs.. yayınlarsanız tüm yükümlülük size aittir. ve bir mahkeme önünde her türlü internette yayımlanan bilgi "kesin delil" olarak kabul edilir. Savcılık izni ve mahkeme kararı ile dünya üzerindeki tüm internet siteleri izlenebilir. Tüm IP adreslerine ulaşılabilir. İstediği kadar gizli olsun. İnternet dünyası ilk yıllarda kanunsuz yasasız özgür bir ortamdı. Artık öyle değil. biliyorsunuz tüm büyük şirketlere de internet sitesi olma zorunluluğu getirildi.
eski oturduğum mahallede yaşayan bir adam msn üzerinden birisi ile konuşurken pkk terör örgütü lehine propogandalar yapmış karşısındaki kişi de bu konuşmaları kaydedip savcılığa başvurmuş ve adam şu anda hapiste.
yani internet dünyası şu anda izlenmektedir. Gördüğünüz üzere mahkeme kararı ile uygunsuz içeriğe sahip olan siteler ya tamamen kapanmakta ya da Youtube gibi sadece türkiyeden direk erişimi engellenmektedir. Proxy değiştirerek bu sitelere ulaşılabiliyor fakat bu da bildiğim kadarıyla yasak
-----------------------------ama başbakan giriyor yutub a :|
o kadar pkk propagandası yapan siteler ondan ayakta yani hala :W
dediklerin kağıt üzerinde doğru ama gel gör ki sadece kağıt üzerinde...
-
bizim formda yazdıklarımız zaten herkezin bildigi şeyler derin devlet hakkında bilinmedik bişey yazarsan tesadüf derler ikinci bişey yazarsan alırlar merkeze elletirler herkeze.aramızda da o kadar derin bilgiye sahip kişi yok zanımca