folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sizce Günümüz Müslümanlığı Ne Kadar Doğru

Sizce Günümüz Müslümanlığı Ne Kadar Doğru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

hajı sünnet dedikleri hani kestiriyoz ya ondan bahsediyo :D

--------------------------------------------------------------------------

7.ölmekte olan bir adamın evine köpek sok ölüm meleği eve giremesin ölümsüzlüğün sıırını bulduk...

9.başörtüsü islami değildir.önce bu.fakat başörtülü insanların dışlanmasına karşıyım.başörtüsü sayısında artış var nedeni bence yasaklar

------------------------------------------------------------------------------

bi de şu iki maddeyi açıklayayım, ölmekte olan adamın evine köpek sokarsan evet ölüm meleği gelmez, adam ölmez ama sürekli can çekişir sonunda adam kendi ister ölmeyi ;)

ayrıca başörtüsü islami değildir islami olan şey orayı örtmektir saçını tamamen kapadığı taktirde şapka da takarsın başka bişeyde.. ama en uygunu başörtüsü bulunmuştur.. ama böyle bi zorunluluk yoktur ister şapkayla ört ister bez bağla ister çuval geçir :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    köpek giren yere melek girmiyorsa amelyathanelere sokalım amelyatlarda ölüm oranını %0 a düşürürüz.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melek1982
    melek1982's avatar
    Dişi

şafiler amin der amin kuranda yoktur.

nasıl kuranda amin olmaz ya yoksa benmi yanlış anlıyorum. bal gibi de var

kuranda bazı şeyler kelime olarak telafuz edilmemiştir. "başörtüsü islami değildir" deniyor ama kuranda kadının ve erkeğin mahrem olan yerleri olduğu ve bunları karşı cinsyen saklaması gerektiği belirtilmiştir. saçın görünmesi de bi bayan için erkeğe mahremdir. örtmesi gerekir. e bunu da gazete kağıdıyla yapacak değil ya tabiki başörtüsüyle yapacak. illa kuranda "başörtü" kelimesinin geçmesimi gerekli. sonuçt amaç önemli

dikkat edilirse çoğu şey çarpıtılmış evet herkes kendinden sorumlu yani herkesin günahı kendine isteyen kurban keser isteyen kesmez ama bu kurban olayını canilik olarak nitelememek lazım sonuçta ekranlarda gösterilenler evet çok ii şeyler değil ama olayı daha maneviyat yönünden bakarsak ne kadar doğru olacağı anlaşılır. aklıma gelmişken şunu söyleyeceğim sırf et yemek için kurban bayramını bekleyen bir sürü insan var burda amaç o kurbanı katletmek değil hem şükür etmek hem de dayanışmadır. ihtiyacı olana gerek etiyle gerek derisiyle yardım etmektir...

Uzun ince bir yol iştee
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

ben birde suolaya cok kiziyorum

bayram ozel programùi diye adamlar program yapiyor sahneye cikan konu mankenleri cartlaru curtlari

hepsi yariciplak bikiniyle filan cikiyor bunekadar normal donsoz oynatilmasi nakadar normal ve boyle kutsal bir bayrama nasil uyar anlayamiyorum bence gunah ve ayiptir yani dini bayramimizda yari ciplak insanlari dansozleri cikarip bayram programlari yapilmamali ben bu olaya cok karsiyim ve sinir oluyorummm!!!!!!!!!

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SensaR
    SensaR's avatar
    Erkek
     Çok doğru söylüyorsun. Yani tam bir rezillik.
Toplam Hit: 4354 Toplam Mesaj: 16