Sizce Hangisi
-
BMW X1'e bak öyle karar ver hocam :) bunların arasında dersen ise bana göre mercedes olmalı tercihin beyaz renk :)
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------
patron_38 bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
Mercedes C 180 Kompressor ile Ford Mondeo'yu mu kıyaslıyosun? Ciddi değilsin umarım :)
Mercedes her zaman en kraldır, benzin sorun değilse Mercedes al.
-----------------------------dogru soyluyosun hacim ama peder 97 den beri mondeo kullaniyor vaz gecemiyorki :) mercedes 1.6 oldugu icin pek istemiyor gitmez o kani diyor :) anlatiyoz anlamiyorda :)
-----------------------------Mercedes C 180 Kompressor kağnı gibi mi? Kompressor'den bahsediyoruz farkındasın hocam?
-----------------------------hacim anlamiyor iste:)
-
patron_38 bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
-----------------------------Mercedes C 180 Kompressor kağnı gibi mi? Kompressor'den bahsediyoruz farkındasın hocam?
-----------------------------Bi deneme sürüşüne çıkın bakalım o yumuşacık gaza dokununca nası yapıştırıyo koltuğa, turbosundan bahsetmiyorum bile :)
-
wking bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
-----------------------------Bi deneme sürüşüne çıkın bakalım o yumuşacık gaza dokununca nası yapıştırıyo koltuğa, turbosundan bahsetmiyorum bile :)
-----------------------------yarin gidecekler bakalim bi denesin artik karar verir ins