Sizce Hangisi
-
arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------abim cok yii fikir verdin evet bedava mesaj sistemi cok süpersin ama :D nasıl o sistemi kurcam
-----------------------------bi şirket bul .. yani ben bi ara görmüştümde hatırlamıyorum şimdi .. ordan alıyosun 1000 sms aylık 15 ytl falandı .. reklamınıda koyarsın herkes girer .. :]
edit : google amcadan yardım alabilirsin.
-
hocam Türkiyede download sitesi herzaman işyapar kolay kolay bulunamayan programları koyarsan site hiç boşkalmaz çoğu siteleri gezersen göreceksin herzaman download sayfaları ful dolu oluyor
-
abicim :) adamın aklına güzel fikir gelse neden sana versin fikri ?? İyi kötü bir fikir bul önemli olan hizmetidir.Eğer birşey yapacaksan
1-Piyasada olmayan yenilik bul ve kaliteli hizmet ile kullanıcılara sun (örn: facebook, wikipedia vs..)
2- yad apiyasada olan birşeyi çok daha iyi bir şekilde yap.Tabi bunda biraz zaman geçmesi lazım.Örnek : google.
Mesela cv sitesi yapabilirsin adamlar cvlerini paylaşır kim olduklarını listelemezsin sadece geçmişlerini.İsteyen iletişim kurar sitey üye olup.Üyeliği 5 ytl falan yaparsın yada iletişim kurmayı 5 ytl yaparsın vs.. vs.. vs..
ABi işin özü saksıyı çlaıştır ne yaparsan yap kaliteli şekilde yapacaksın.
-
zumsuk evet super fikir acil php ogrenmem lazım :D şimdi asp biliomda asp serverlar pahalı :(