Sizce İphone 7 Alınır Mı ?
-
Sıfır alacaksan Hepsiburada'dadan Enpara kredi kartıyla alıp mobil uygulamasından faizsiz takside bölebilirsin.
-
mkyb bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
şimdilik yeni konu açmayım, ben de iphone 6s+ kullanıyorum satmayı Note 8 almayı düşünüyorum ve kararsızım. note 8 alternatifi olabilecek cihaz ne olur bilemedim. note 8 sıfır fiyat 3100 liraya alabilirim. yüksek kapasiteli batarya ve fotoğraf kalitesi önceliğim. tonla da uygulama yüklüyorum kullanıyorum. bu doğrultuda ne alabilirim, ne önerirsiniz ?
Kesinlikle doğru tercih. Note 8 şuan fiyat / performans cihazı. Note serisinin rahatlığına alışan başka Android telefonda rahat edemez.
Note 2 den başlayarak note 5 ve şu an note 8 kullanıyorum gayet memnunum yüklenen uygulamalardan yana sıkıntı olmaz gayet hızlı fotoğraf kalitesine gelince note serisinde kamera gerçekten çok iyi
-
Asi bunu yazdımkyb bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
şimdilik yeni konu açmayım, ben de iphone 6s+ kullanıyorum satmayı Note 8 almayı düşünüyorum ve kararsızım. note 8 alternatifi olabilecek cihaz ne olur bilemedim. note 8 sıfır fiyat 3100 liraya alabilirim. yüksek kapasiteli batarya ve fotoğraf kalitesi önceliğim. tonla da uygulama yüklüyorum kullanıyorum. bu doğrultuda ne alabilirim, ne önerirsiniz ?
Kesinlikle doğru tercih. Note 8 şuan fiyat / performans cihazı. Note serisinin rahatlığına alışan başka Android telefonda rahat edemez.
Note 2 den başlayarak note 5 ve şu an note 8 kullanıyorum gayet memnunum yüklenen uygulamalardan yana sıkıntı olmaz gayet hızlı fotoğraf kalitesine gelince note serisinde kamera gerçekten çok iyi
Note 2 serinin ilk efsane cihazıdır. Taş gibi cihaz. Şuanda bile gideri var oyun harici. Samsung o dönem Note serisini 2 senede bir çıkardığından elinde ne kadar özellik varsa koyuyordu. Note serisinde bir tek Note 5 tırt kaldı kanımca. Hiç bir yenilik gelmediği gibi çıkarılabilir batarya ve hafıza kartı desteği gitti.
-
aynı soru benim de kafamı kurcalıyor.
iphone 7 veya 8 almayı düşünüyorum, ancak fiyatlar uçmuş durumda. dolar biraz düşer gibi oldu ama seçimden sonra 7 lira olcak söylentileri var.
o zaman daha da alınmaz olacak iphonelar gibime geliyor
-
bence telefondan ümidini kesme aynısı benim de başıma geldi aracımın camını kırıp çaldılar telefonumu ben o zaman sadece polise ifade vermiştim imei falan da vermedim polise ama telefonunu geleceğini falan hiç düşünmüyordum 6 ay sonra savcılık telefona çökmüş 4 kez el değiştirmiş telefon. Seninki de sürpriz olur günün birinde döner sana
-
İkinci el olarak ya da yurtdışından alacaksanız şu sayfaya bir göz atın ona göre alın. Alırken dikkat etmeniz gereken iPhon7 serileri;
https://www.apple.com/support/iphone-7-no-service/ -
salihgs bunu yazdı
bence telefondan ümidini kesme aynısı benim de başıma geldi aracımın camını kırıp çaldılar telefonumu ben o zaman sadece polise ifade vermiştim imei falan da vermedim polise ama telefonunu geleceğini falan hiç düşünmüyordum 6 ay sonra savcılık telefona çökmüş 4 kez el değiştirmiş telefon. Seninki de sürpriz olur günün birinde döner sana
Keşke dönse hocam. 5. yılını deviriyordu telefon ilk çıktğında almıştım. Cihazımda şirket yazışmaları, önemli whatsapp sohbetleri vardı ve işim gereği sürekli olarak kullanıyordum bunları. Birde navigasyon, online bankacılık ve ip kamera uygulamalarına sürekli ihtiyacım oluyor. yani bir akıllı telefona her türlü ihtiyacım var üstelik ios istiyorum ama bu fiyatlara sanırım android'e geçicem.. bir taraftan da iphone 7'nin sıfırını mı alsam, ikinci el ip 8'mi alsam bilmiyorum kafam çok karışık...
@mkyb üstad bu enpara olayı nedir? Sıkca görüyorum bu enparayı. Tam olarak ne tür avantajları var bir enpara kart alsam mı? Normalde iş bankasıyla filan da alışverişlerini maksimobile ile taksitlendirebiliyor ya da erteleyebiliyorsun. Enpara'nın avantajı vade farkı koymaması sanırım?
DrKeworks tarafından 10/Mar/19 08:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Enpara candır. :) Kullanmasan bile al bi köşede dursun.
Bu arada ikinci el iPhone yerine sıfır Xiaomi veya Huawei alsan daha mantıklı senin için. 5 senelik iPhone 6'dan sonra Ferrari gibi gelir. İleride elin para görünce iPhone'a geçersin.
mkyb tarafından 10/Mar/19 14:37 tarihinde düzenlenmiştir