Sizce İyi Bir Domain Seçimi Olmuş Mu?
-
ilerde marka olabilecek bir domain değil açıkçası
-
Çok uzun, hiç akılda kalıcı değil. Şirketleşme ve markalaşma konusunda yola çıkılabilecek bir alan adı değil :S
-
bence özgün akılda kalır bir domain olsa daha iyi olur, böyle domainlerede kıl oluyorum şahsen youtubeizlesenevideo gibi :D dizileri kendin yayınla altınada çak sitenin ismini, büsürü sitede geçiyo kıssa zamanda hitin artar iyi site olursunuz
-
google için güzel domain. yani kimse bukadar harfi baglantı cubuguna girip yazmaz zannımca.. keske basına sinemada ekleseymişsiniz yani sinemadizifilmfullizle.com aslinda iyiki fikir alsam mı?:D
-
uGuR bunu yazdı:
-----------------------------google için güzel domain. yani kimse bukadar harfi baglantı cubuguna girip yazmaz zannımca.. keske basına sinemada ekleseymişsiniz yani sinemadizifilmfullizle.com aslinda iyiki fikir alsam mı?:D
-----------------------------abartmasak?
-
abarttıgımız durum yok görüş bu. sinema izle, dizi izle, bunlar googlede aranan kelimeler. hem gösterime girecek filmlerin tanıtımınıda yapabilirdin sadece görüş:)
ve sana tavsiyem blogspot kullan. hem ücretsiz hem kullanışlı. domaini blogspota entegre etmeyi bilmiyorsan
http://www.damacana.org/2007/08/blogger-domain-ynetimi.html
-
Uzun ve elit bir isim değil.warezvari,profesyonel veya legal bir çağrışımı yok domain isminin.
script demisin:
www.boygj.com - joomla + seyret component + forum entegresi seni kurtarır.Ama çok fazla hit alacağından eminsen joomla fazla kompleks ve ağır gelir.
-
wordpress ve vibrant teması düşünüyorum? siz ne dersiniz?
-
domainine 5 üzerinden 3 veririm diyim sen anla nasıl bulduğumu..SEO için iyi ama akılda kalıcılığı yok..Herseyifullizle.com gibi bişiler de alabilirdin akılda kalıcı olurdu yani..
Ne kuracağım dersende seni joomladan başka birşey kurtarmaz..
ayrıca bozulma ama bu soruları sormaya gerek görecek düzeyde isen bahsettiğin kelimelerde ilk sayfaya çıkman mucize olur..Çünkü benim tanıdığım çok sağlam bir seocu kasıp ilk 5 sıranın 4 ünü alıyordu. Fullfilmizlesene.com vs.. onundu..
-
arkadaşlar yorumlara göre kafamda birşeyler olustu.. herkese teşekkürler.