Sizce Kacabildiler Mi?
-
canerator bunu yazdı:
-----------------------------
Bu videoyu izleyebildiğimize göre bence kaçmışlardır :D
----------------------------- -
Adamlarin Fransiz oldugunu nereden anladiniz ben onu merak ediyorum. Konusma fransizca degil ki bu lavuklar fransiz askeri olsunlar... Ekleyen ve videoyu yazan denyo ya hic girmiyorum bile....
-
alexelebek bunu yazdı:
Adamlarin Fransiz oldugunu nereden anladiniz ben onu merak ediyorum. Konusma fransizca degil ki bu lavuklar fransiz askeri olsunlar... Ekleyen ve videoyu yazan denyo ya hic girmiyorum bile....
-----------------------------ingiliz aksaniyla fransizca konusuyorlar
-
Balyoz99 bunu yazdı:
PathfindeR00 bunu yazdı:
Javelin değil Eryx.
O eryx patlasaydı kamerada zarar görürdü.İnfilak etmemiş bence o eryx.
İlk video fransız yapımı eryx, diğeri israil yapımı javelin.
-----------------------------Javelin füzesi Amerikan yapımıdır. Spike'la karıştırtındın herhalde :)
-----------------------------yanlış kalmış aklımda demek ki:)
-
muahaha :D hocam klasiklerim arasındadır bu video :D
-
alexelebek bunu yazdı:
-----------------------------Adamlarin Fransiz oldugunu nereden anladiniz ben onu merak ediyorum. Konusma fransizca degil ki bu lavuklar fransiz askeri olsunlar... Ekleyen ve videoyu yazan denyo ya hic girmiyorum bile....
ekleyen fransiz yazmis :D adamalr daha cok ingiliz gibi :D -
7-19 bunu yazdı:
alexelebek bunu yazdı:
-----------------------------ingiliz aksaniyla fransizca konusuyorlar
-----------------------------Videoyu yuksek sesle bir daha dinledim, haklisin Quebec aksaniyla fransizca konusuyorlar... Su Quebec'liler valla cok komik, inanin fransizlar bile onlarin konustugunu anlamiyorlar, Kanada yapimi fransizca filmler burada " fransizca" alt yazi ile veriliyor... Ve daha da onemlisi kendilerinin gercek fransizca konustuklarini iddia etmeleri...
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Gharzvog bunu yazdı:
fake bence.
-----------------------------değil video gerçek hocam hiçmi haber izlemiyosunuz geçensene haberlerde çıkyı bu
Türkiye bu silaha para verdi
-----------------------------tam 30 ve 31 saniyeler arasındaki geçiş farkı başka birşeyden kaynaklanıyor olsa gerek o zaman.
-
mescarine bunu yazdı:
Buda iyiymiş yaa XD...
http://www.youtube.com/watch?v=lwZouz58qc8&feature=player_embedded
-----------------------------hakkatten bu daha iyi adam horon tepmeye başladı :D
-
Bıyıklı askermi olur aga ya adamlarda bıyık var,