Sizce Kaçtane Bayan Türk Hacker Var
-
sizce kaçtane bayan türk hacker var sadece merak ettim
-
walla o değilde nereden bulacağımız bence daha önemli...Hehehe bizle çıksa çıksa bayan hacker çıkar zatenn
-
Sen önce Gerçen Hacker'ı Bul sonra Kaçtane varmış bakarız
-
Türk bayan sayısını bilmiyorumda , geçen yabancı bayan hacker sayısını saydım 23 tanesi gözlüksüz , 12 tanesi gözlüklü , grup olarak ayırırsak 9 u sarışın , 17 tanesi kırmızışın , 9 tanesi esmer :)
-
Hatun olupta internet abazalarından gizlenmek için erkek taklidi yapan bir sürü kadın war ama bi 50 tane temiz vardır...(Neye göre 50 iyi salldım ama ha)
-
wallaha sallayan sallayana...Bu sallamaya yasamamız mucize gibi...Bu arada harbiden adam akıllı hacker yok ülkemizde veya varda biz bilmiyoruz.
-
bu işler kızların mantığınada kapasitesinede uygun değil..
hiç yoklar ondan :D
-
ewet sözüm Kedi gofreti haricindeki tüm kizlara gitsin harbidende bu isi yapmaz lar ama hele neden die bi sorun bu isi yapmak icin birazda olsa beyninizi kullanmaniz lazim deemi peki kaç kiz beynini kullanabilio???
-
renegadealien bunu yazdı:
bu işler kızların mantığınada kapasitesinede uygun değil..
hiç yoklar ondan :D
Bi arkadaş toplantısında arkadaşımın arkadaşına bu lafı ettim gözümün önünde bi kaç numara yapınca abi biz bi bok bilmiyormuşuz dedim ehehe o yüzden baken hatunlardanda iyi elemanlar çıkabiliyor... -
Tabi nasıl hatun olduğuna bağlı %90 çatlaktır yani ...
-
kendi mantıgıyla kendi becerisiyle öğrenen daha bayan bir şahıs bilmiyorum tanımıyorum... görüp öğretilenler olabilir...
Toplam Hit: 6194 Toplam Mesaj: 25