folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Sızce Kadın Erkek Ilıskılerınde Dayak Çözümmüdür??

Sızce Kadın Erkek Ilıskılerınde Dayak Çözümmüdür??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sirine
    Sirine's avatar
    Dişi
    arkadaslar bu konu hakkında fıkrınızı almak ıstıyorum ozellıkle erkeklerın cunku bu zamanda bıle bı cok kadınımız haklı yada haksız bi sekılde dayak yemektedır we bu benı cok rahatsız edıyor... sahsen ben olebısı yasasam dayanamam bende dowerım.... yada ceker gıderım...

formda kendını bılmez kişilerin gıt gıde cogalmasından ve bu sah sıyetler elını kolunu sallaya sallaya forumda bulunup SEVIYESIZCE yazılar yazmasından bır takım olaylara yol acıp ortamı cırkınlestırdıgınden dolayı formda kısa bı süre BULUNMUYCAM!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sirine'cim erkekleri tanısan bu soruyu sormazdın bile! Erkeklerin birçoğu çözüm olmadığını söyler ama uygulamaktan da geri durmaz. Onlara göre son çare budur. En entelektüel, en efendi adam bile hayatında en az bir kez el kaldırmış, düşünmüş, belki de uygulamıştır bile... Ben ne düşündüm, ne uyguladım. Eski bir feminist olduğum için belki de asla yapmayacağım. doğru olmadığını bildiği hâlde yapan bir çok erkek tanıyorum yine de... Umarım cevabım tatminkârdır...

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    444
    444's avatar
    Erkek
    yaw Criminal bişi sorcam abi....

sen nasıl feminist oluyosun??

benim bildiğim; kadın haklarını savunan bayanlara denmiyormu feminist....

erkeklerde feminist olabiliomu yani??

nox...!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EINSTEIN
    EINSTEIN's avatar
    Erkek
    kadına vuran hayvandır. çünkü onlar biz erkekler gibi sokakta kavga etmezler kavga etmeyi bilmezler. vurmayı bilmezler. onlara vurmak yerine anlatmalıyız bize doğru olanı... Saygılarımla...

Albert EINSTEIN ..::BORAN::..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebeluser
    rebeluser's avatar
    Erkek
    Dayak hiç bir şeyin çözümü değildir

There are 10 types of people in this world, those who understand binary and those who don"t.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Erkek
    Dayak hiç bir zaman Çözüm olmaz

Criminal:
    Erkeklerin birçoğu çözüm olmadığını söyler ama uygulamaktan da geri durmaz.

katılıyorum

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HELLOWEEN
    HELLOWEEN's avatar
    Dişi
    EINSTEIN bunu yazdı:
    -----------------------------
    kadına vuran hayvandır. çünkü onlar biz erkekler gibi sokakta kavga etmezler kavga etmeyi bilmezler. vurmayı bilmezler. onlara vurmak yerine anlatmalıyız bize doğru olanı... Saygılarımla...

nıhahaha sen benim dayaamı yesen bööle demezdin muhahaha:PPpp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garfieLd
    garfieLd's avatar
    Erkek
    çözüm olabilir, kadınlar ÇİÇEKTİR.. cicekler su ister ilgi bekler ama su bi gercektir
    ÇİÇEKLER BAZEN YOLUNMAK İSTER!!!!!!!

ı love LaZaNyA
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Erkek
    dayak hangi sorunun çözümü olmuştur ki bunun olsun.
    dayağın entellikle bi alakası falan da yok zati.
    aklını kullanmayan gerizekalılar dayağı çare olarak görür sadece geçen yıl bizim okulun forumu wardı.
    biri sormuştu:

neden erkekler dayağı son çare olarak görür? die ben de şöle bi cevap vermiştim sonra da tehdit etmeye falan başladılar ben de dövdüm(!) onları falan:

-aslında bu sadece bi özenti.bise ilkokuldan beri abi dediimiz adamlar (ki çounlukla liseye gidenler)
    nası adam dövdüklerini, sigara maceralarını, okludan kaçmalarını, kısacası suçlu oldukları durumlarda kendilerini bizden üstün görerek rahat hissetmelerini sağlayacak şeyleri anlatırlardı.biz de bunları istisnasız azımız açık dinlerdik.bunalrın etkisinde kalanlar dayağı herzaman son çare olarak görmeye başladı.bu da dünyada öle bi boyutta ki durdurulması için kimbilir kaç neslin yetişmesi daha gerkecek.üstelik ne acıdır ki fiziksel güç insanları akrşılaştırmada hala bi kıstas olarak kullanılıyor...
    bunu en kısa sürede aşmamız gerekli.

Kısa Pantolon, Paslı Çakı, Dizde Kabuk Bağlamış Yara, Kısa Çakı, Paslı Pantolon, Yarası Gözde Kalmış Kabuk
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    evet hemde %100 diktatör bütün rejimler başarılı çıkmıştır.
    birisini uyar sallamaz ama destekli döv bakim ne oluyo aklı başına gelmezse bende neyim.
    ha bir daha yaparsa ya salaktır yada mazoşisttir..
    acı çekmeyi seviyodur.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    444 bunu yazdı:
    yaw Criminal bişi sorcam abi....

sen nasıl feminist oluyosun??

benim bildiğim; kadın haklarını savunan bayanlara denmiyormu feminist....

erkeklerde feminist olabiliomu yani??

erkekler feminizm konusunda zaman zaman kadınlardan çok daha tutarlı davranabiliyorlar. Neden mi? Kadınlar kendilerini koruyorlar, ereklerse kadınların yanında yer alıyorlar. Kadınlar fazlasını isteyebilirler, ama erkekler kendi hak ve özgürlüklerine müdahale getirmeden ve müdahale etmeden kesintisiz bir eşitliği savunuyorlar. Feminist kadın aç gözlü, hırslı ve erkeklerden nefret edi onları ezen bir kadın olabili, ama feminist erkek bunun ayarlamasını yapmak zorundadır.

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
Toplam Hit: 7941 Toplam Mesaj: 38