folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Sizce Kredi Cekmek Ve Araba Almak Şu An Mantikli Mi?

Sizce Kredi Cekmek Ve Araba Almak Şu An Mantikli Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Fiyatlar talebe ve arza göre yön bulacaktır. Hiç bir şeyin fiyatı sürekli yükselmez ya da düşmez. Doğru zaman için sıfır araba piyasasının canlanmasını beklemelisin. Şu an 2. El arabaların fiyatı 50 olan 80 e 80 olan 130 satılıyor. Düşün 30 milyarı çöpe atacak kadar zengin misin. 

Dün bir toyotaya baktım 2020 model sıfırı 145.000 TL

2. Eline bakayım dedim 2012 modeli 125.000 TL

2020 -2012 = 8 yıl eski model yapar. Yani adam elinde kalan 8,5 yaşındaki arabasını Sıfır fiyatına yakın satıyor. Garaj arabasıymış. Önden sadece 1 kazası varmış ona takılmayacakmışız.!Olur abi. 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ray52Lewis
    Ray52Lewis's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

145 bine Toyota'nın hiçbir modelini alamazsın. Bayide yok onu geçtimde olsa da alamazsın. Araç piyasası hakkında internetten doğru bilgiye ulaşılamaz. Net bilgi için bayilerle görüşülmeli...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

Fiyatlar talebe ve arza göre yön bulacaktır. Hiç bir şeyin fiyatı sürekli yükselmez ya da düşmez. Doğru zaman için sıfır araba piyasasının canlanmasını beklemelisin. Şu an 2. El arabaların fiyatı 50 olan 80 e 80 olan 130 satılıyor. Düşün 30 milyarı çöpe atacak kadar zengin misin. 

2. Eline bakayım dedim 2012 modeli 125.000 TL

2020 -2012 = 8 yıl eski model yapar. Yani adam elinde kalan 8,5 yaşındaki arabasını Sıfır fiyatına yakın satıyor. Garaj arabasıymış. Önden sadece 1 kazası varmış ona takılmayacakmışız.!Olur abi. 

O vergi hariç rakam olmasın hocam :) . Geçen bende seat leon gördüm 99000 TL ye 2020 model. Dedim noluyoz donanımlarıda doldurdum bi güzel. Sonraki aşamada bi vergi kilitledi kaç kaç kaç dedim sayfayı kapattım 

Titanyumun gücü adına!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Türkiyeye geldiğimden beri öğrendiğim ve emin olduğum tek şey bir malı almadığın her gün zarardasın. Bunu onlarca kez deneyimledim öğrendim. Araç piyasası Türkiyede düşmez durmaz. Millet aç kalıyor susuz yatıyor ama kapıda arabası bekliyor. 4-5 ay önce 75'e satılan 2015 GT Line Clio arabam şuanda nereye baksam 130 bin bandında.

2. çocuk olması sebebi ile bende aracı satıcam ve daha geniş bir araç alıcam mecbur. Fiyatlara bakarken gülesim geliyor ama tek tesellim elimde nakite döndürülebilir aracımın olması. 0 araç piyasası can sıkıyor mecbur 2. ele bakıcam ama ilan alma beni başına bela olurum diye bağırıyor.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Çok değil Ramazan bayramına kadar piyasa araba dolacak. Zira esnaf cebinden yiyor. Cepten yemeninde bir sonu var. Mecbur ellerindeki para eden şeyleri nakite çevirmek isteyecekler ve 3-5 bakmadan satacaklar.

Araba balonunun patlaması Corona'ya nasipmiş.

balon patlamadı ama fiyatlar patladı gitti.

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herlocksholmes
    herlocksholmes's avatar
    Erkek

O zaman almadik, simdi de babayi aliriz :)

Metrobus <3

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

Şimdi gelelim asıl soruya hangi bankadan kredi çekelim 10k - 15k arası bir kredi çekmeyi düşünüyorum öğrenciyim hangi banka verir

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı

Şimdi gelelim asıl soruya hangi bankadan kredi çekelim 10k - 15k arası bir kredi çekmeyi düşünüyorum öğrenciyim hangi banka verir

devlet bankalarına bak. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı
    herlocksholmes bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    herlocksholmes bunu yazdı
    xylgn_ bunu yazdı

Piyasa arabaya doyunca konut gibi o da düşecek. Uzun vadeli bakmanı öneririm.

Vallahi ben de ayni sekilde dusunup erteledim, bakalim gorecegiz.

Uzun vadeli bakalim da o vade dolana kadar zugurtuz hocam araba yok diye saga sola gitmiyoruz insallah beklemeye deger. Tam tersi olursa bekleyip daha fazla para ödeyeceğimizle kalacağız 

Cok haklisin hocam, ayni dertten muzdaribim. Ama tutup da siktiminin clio'suna 60bin vermek istemiyorum.

60 bine clio bile alamayacagin gunler gelecek. 

Firsatin varken al bizde araba fiyatlari dusmez

O günlerin gelmesi çok sürmedi.

Ne yazık ki...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Benim 2013 yılında 17,750'ye aldığım 2005 Seat İbiza S-Rider 40 000 olmuş şaka gibi. İşin kötüsü vergi borcumdan arabayı satamıyorum. Araba fiyatı yükseldikçe içim acıyor hurda olana kadar kullanmak zorundayım.

Toplam Hit: 6012 Toplam Mesaj: 50
kredi basvurusu ikinci el arac