folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sizce Listedeki Hangi Üniversite Daha Cazip ?

Sizce Listedeki Hangi Üniversite Daha Cazip ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Gerdirmeyi göze alıyorsan ktu inşaat derim ama sen bana uyma, ktü müh. fak. epey zorlar öğrencileri. Yıldız çevre de güzel duruyor ama iş sahası inşaat kadar yoktur. Şehir ve bölge planlamadan uzak dur, devlet haricinde ki oda pek az alıyor iş sahası yoktur.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

MrAmor bunu yazdı:
    -----------------------------

hezarfen bunu yazdı:

hoca o kadar farklı meslekler yazmışsın ki, inşaat, makine, bilgisayar, şehir bölge planlama, çevre, metalurji, hepsi ayrı dünyalar, bence sen önce ne istediğine karar ver, kimsenin etkisinde kalmadan , ömür boyu severek yapacağın işi seç. sakarya üni. düşünürsen yardımcı olabilirim, 2 sene önce bende çok düşündüğüm bunları, sormak istediğin bişey olursa pm atarsan yardımcı olurum elimden geldiğince 

hacı işin garibi yazdıgım her ne varsa keşke yazmasaydım veya mutsuz olacagımı sanmıyorum illaki aralarında en çok istediğim yerler vardır ama ben sadece insanların düşüncelerini öğrenmek için konu açtım illaki benim kafamda netleşen düşünceler olmaya başlamıştır dediğim gibi sadece fikir düşünce alışverişi

aynı şeyi söyleyen çok olacaktır ama üniversiteyi-şehiri değil mesleğini seçmelisin. bende tercih döneminde itü çevre-yıldız metalurji yazmayı düşünmüştüm sadece ismi ve istanbul için, şimdi elektrik-elektronik okuyorum, sakaryadayım ama kesinlikle pişman değilim, sevdiğim işlerle uğraşıyorum, mutluyum , daha nasıl anlatılabilir bilmiyorum :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sirpence bunu yazdı:

dokuz eylül - şehir ve bölge planlama

şunu açıklayayımda aklında kalmasın. Artık eskisi gibi kimse kafasına göre iş yapamıyor. Belediyeler inşaat yapanlar, hatta şehir içindeki imar çalışmalarının hemen hemen hepsinde bu Şehir ve bölge planlayıcısı imzası gerek. Onlarca para ödeniyor. her imzan için milyar ödüyorlar diyebilirim :) Bizim peder bile tmci olduğumu kabullenip sayısal istemediğimi algılayıp da beni buraya göndermeye çalışmaktan vazgeçmedi :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Olgunisik bunu yazdı:

Gerdirmeyi göze alıyorsan ktu inşaat derim ama sen bana uyma, ktü müh. fak. epey zorlar öğrencileri. Yıldız çevre de güzel duruyor ama iş sahası inşaat kadar yoktur. Şehir ve bölge planlamadan uzak dur, devlet haricinde ki oda pek az alıyor iş sahası yoktur.

ben şehir ve bölge planlamayla ilgili bildiklerimi yanlış mı biliyorum :| valla direk bu işlerin adamları bana tavsiye ettiler :|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

benim girdiğim sene kocaeli makine ikinci öğretimle, 1. öğretim metalürji aynıydı puanları. Ona da bakabilirsin

der die das
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

ktü inşaatı tavsiye ederim . Sıkı bölümdür , Eğitimi zordur . Öğrencileri katıldığı yarışmalarda bogaziçi odtü vs gibi üniversitelerin rakip projelerı içinden genelde 1. seçilir . Hazırlık vardır . Mezun olunca sağlam diploman olur . Şehir zordur . ayrıca Makine heryerde makina dır . :)

Hayat Bizi 61 kenara...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

yıldız çevre iidir. tabi diğerlerine göre 

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

makine güzeldir ama zordur.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

yıldıza gidicem inş. gel yıldıza :P

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yildo
    yildo's avatar
    Erkek

canım benim hemen o dpü yü sil o listeden uzak dur

İsyan et ey arkadaşım!Söz söyleyecek an değil
Toplam Hit: 3924 Toplam Mesaj: 31