Sizce Napıyim.(Uni-İş-Kurs Hakkında)
-
türkmenin C# kitabı zeyden pala mı ne yazmıştı yeşil bir kitap.... memik yanık şu bu daha çok C# degilde Visual studio kullanmayı ögretiyorlar bu yolladıgım kitap alfa yayınlarından çıkmış gayet iyi bir kitap adamın tüm kitaplarını aldım (java,C,C++) hani verdigim parayı sonuna kadar hak ettide.... bunun yanında sistem yayınlarından da var bir adet.....
ben visual studio yerine direk C# dilinin ögrenilmesi taraftarıyım çünkğ yarın öbürgün adam belki Monoda yazıcak -
cok saolun yaw:)) en kısa zamanda bi kitap da alıyım ben ohh harbi hevesim artıo gitgide:)
-
sandman hoca kitap upload ı bitmedi mi? veya upload ettin mi
-
dün yapamamış ama yapıcak bu aralar öle dedi;)
-
beyler kusura bakmayın işteydimde çok yogundum aklımdan ucmuş gitmiş
-
önemli dil yaw boş oldun bi ara yaparsın;) saolasın tekrar
-
Eğer etrafında 2 yıllık "iklimlendirme ve soğutma" bölümü varsa düşünme git oku. Önce kamyon alırsın zira o kadar parayı cepte taşımak sorun olabilir. Ömrün buzdolabı, klima, soğuk hava tamir ve satışıyla geçer ama bilesin.Bunun dışında eğer toprakla uğraşmayı seviyorsan 2 yıllık seracılık bölümünü oku. Aslında ziraat müh. 4 yıllık ve daha iyidir; gerçi orasıda sapıttı. Gidip yağlı tohumlar vb. seçme ama ziraat müh. tavsiye ederim. Valla ben üni. girerken ziraat müh. okumak stediğimde "manyak mısın olum diplomalı çifcimi olacan" demişlerdi. Simdi domatese 2 milyon/kg. veriyorum. Şaka bir yana toprakta para var. Özelliklede serada. Bizim babalarımız, atalarımız bilinçsiz tarım yaptıkları için kar elde edemiyorlar. Meyvecilik yaparken ağaçlarında strese girdiğini ve bununda meyve üzerinde olumsuz etkisi olduğunu yeni duyuyorum. atamız gibi saldım çayıra hesabı tarım yapacaksan batarsın, bilimsel yaparsan kamyon lazım :D Ama toprakla uğraşmayı seversen tabi.
Gidipte elektrik, bilgisayar vb. okuma. Sürünürsün. 2 yıllıklara zaten iş yok, 4 yıllık elk. müh. her yerde. 2 sorti 1 torti am.na koyiyim deyip işe alıyorlar. şantiyelerde, inşaatlarda telef olursun. Doğru dürüst parada vermiyorlar zaten. EMO idi TEDAŞ idi psikopat olur çıkarsın. TEDAŞ (veya adı BEDAŞ vb. ne ise orada) kadar psikopat bir kamu kurumu görmedim. Türkiyede Bilgisayar müh. için çalışma ortamı yok gibi. 2 yıllıklarında ise hala DOS öğreten üniversiteler var. Hemde türkiyenin önde gelen üniversiteleri. Ama yazılım müh. bence iyi para var. Özellikle Linux önü açık bence. C# felan uğraşma derim. Bence gelecek .net platformunda değil zira insanlar türkiyede yavaş yavaş bilinçli bilgisayar alıyorlar. Özellikle iş yazılımları geliştireceksen vatandaş bilgisayarını daha da kasan .net ile veya Wİndowsa mahkum yapılarla uğraşmak istemiyor. İstiyorki "zaten bir CD aldım bilmem kaç milyar verdim." Hiç sorun çıkarmasın. Javada benzer şekilde.
Liste uzun. hayat kazık temele oturtulmuş tecrübe binasından ibarettir ve benim böyle villa kentim var. Diyecek çok lafım var aslında ama fazlada uzatmıyım istiyom.
-
redhat öğren gir KOÇ a yenibiris.com ve kariyer.nete bak ne kriterler?
-
60 milyarın warsa pilot okuluna gir. eğer yoksa ama pilot olmayı çok istiyorum diyosan yine sorun yok, işe başlayınca maaşından kesiyolar ama sana yine para kalıyo. az bi cesaretim olsa bende yapıcam ama yok işte aq....
-
haha=) ufak çaplı hortlamış bi konu ben kararımı verdim açık ogretım okuom aynı zamnda çalışıyorum yazılm geliştrci olark .NET üzerndn=)
Toplam Hit: 6250 Toplam Mesaj: 23